Zabıta Teşkilatı 194 yaşında

Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, teşkilatın 194. kuruluş yıldönümü nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.

Zabıta Teşkilatı 194 yaşında
  • 08 Eylül 2020, Salı 9:25

Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, teşkilatın 194. kuruluş yıldönümü nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, Zabıta Haftası nedeniyle Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ziyarete Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Özkan Tosun, şube müdürleri ve personeli katıldı. Başkan Osman Zolan zabıta teşkilatının vatandaşların sağlığı başta olmak üzere pek çok açıdan büyük önem taşıdığını belirterek, fedakârca çalışmaları nedeniyle zabıta teşkilatına teşekkür etti. “Sizler bizim görünen yüzümüzsünüz, elimiz ayağımız gözümüzsünüz” diyen Başkan Osman Zolan, “Devamlı alanda vatandaşlarımızın hizmetindesiniz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hep birlikte aynı güzelliklerle yolumuza devam edeceğiz inşallah. Sizin nezdiniz de tüm zabıta arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah, nice sağlıklı, sistemli, düzenli, iltizamlı günlere ulaştırsın. Zabıta Haftamız hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

“Köprü vazifesi görüyoruz”

Zabıta Dairesi Başkanı Özkan Tosun ise, mesai mefhumu gözetmeden, gece gündüz hizmet ettiklerini belirterek, kendilerine her zaman destek olan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti. Tosun, “Zabıta teşkilatımız vatandaşlarımızla belediyemiz arasında bir köprü vazifesi görmektedir. Bugüne kadar bize vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşkilatımız ve çalışma arkadaşlarımız adına size teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık