Yıldırımda Çocuklar Spor İle Büyüyor

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım Belediyesi bünyesinde hizmet veren yaz spor okullarında eğitim gören öğrencileri ziyaret etti.

Yıldırımda Çocuklar Spor İle Büyüyor
  • 08 Temmuz 2019, Pazartesi 5:30

Çocukların sağlıklı ve tam donanımlı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlamak adına projeler geliştiren Yıldırım Belediyesi, Yaz Spor Okulları ile öğrencileri spor tesislerine davet ediyor. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz da, Dr. Sadık Ahmet Spor Tesislerinde yaz spor okulları kapsamında eğitim alan yüzme ve futbol kursiyeri miniklerle bir araya geldi. Çocuklarla ve veliler ile sohbet eden ve öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Yılmaz, topun başına geçerek minik kaleci adayının olduğu kaleye penaltı vuruşu da yaptı. Çocukların yakın ilgisiyle karşılaşan Başkan Yılmaz, geleceğin yıldız adaylarına sağlıklı yaşamın anahtarı olan spordan kopmamaları, bedensel ve zihinsel gelişimleri için spor yapmaları konusunda öğüt verdi.

20 BİN ÇOCUĞA HİZMET

Yıldırım Belediyesi olarak geleceğin güvencesi olan çocukları en önemli hizmet grupları arasında gördüklerini vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Sağlıklı yaşamın anahtarı olan spora evlatlarımızı teşvik etmek ve Yıldırımın gelecekteki şampiyonlarını keşfetmek için Yıldırım Belediyesi olarak spor okullarıyla çocuklarımızın desteklenmesini önemsiyoruz. Uzun bir eğitim maratonunu geride bırakarak 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılını tamamlayan öğrencilerimiz, tatillerini spor yaparak değerlendirerek, bedensel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlarken, okul yaşantılarında da başarılarının artmasına değer katacak. Uzman eğitmenlerimizin gözetiminde futbol, basketbol, voleybol, tenis, cimnastik ve yüzme branşlarında eğitim alan yavrularımız, aynı zamanda yeni arkadaşlıklar ve dostluklar edinerek de sosyal gelişimlerini sağlamış olacak. Bizler Yıldırım Belediyesi Yaz Spor Okullarımızı, Yıldırım Spor Kompleksi, Mimarsinan Spor Salonu, Dr. Sadık Ahmet Spor Tesisleri, Erikli ve Umurbey Yüzme Havuzları ile Sinandede Çocuk Cimnastik Merkezinde düzenliyoruz. Bu yıl gerçekleştirdiğimiz Yaz Spor Okullarında yaklaşık 20 bin evladımıza hizmet vermeyi planlıyoruz. Yaz tatilinin çocuklar için güzel geçmesini diliyor, ‘Neşeli Yıldırım projemiz doğrultusunda huzurlu ve mutlu geleceği inşa sürecimizi sürdürüyoruz” diye konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık