ÜSKÜDAR BELEDİYESİ 65 YAŞ VE ÜZERİ BÜYÜKLERİMİZİ VALİDE SULTAN GEMİSİ’NDE AĞIRLADI

Pandemi süreci boyunca sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar 5 haftadır Pazar günleri verilen sokağa çıkma izni ile evlerinden dışarı çıkabiliyorlar.

ÜSKÜDAR BELEDİYESİ 65 YAŞ VE ÜZERİ BÜYÜKLERİMİZİ VALİDE SULTAN GEMİSİ’NDE AĞIRLADI
  • 09 Haziran 2020, Salı 1:06

Pandemi süreci boyunca sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar 5 haftadır Pazar günleri verilen sokağa çıkma izni ile evlerinden dışarı çıkabiliyorlar. Yürüme mesafesi ile sınırlı olan sokağa çıkma izni sayesinde park, meydan ve sahillerde oturup yürüyüş yapabilen büyüklerimize Üsküdar Belediyesi Valide Sultan Gemisi’nde Boğaz turu düzenlendi.

7 Haziran Pazar günü gerçekleştirilen Boğaz turunda gemiye sosyal mesafe kuralına uygun olarak alınan 65 yaş ve üzeri vatandaşlara maske ve dezenfektan dağıtıldı. Canlı müzik eşliğinde şarkılar söyleyerek eğlenen büyüklerimiz Boğaz’ın eşsiz manzarası ile biraz olsun rahat bir nefes aldı.

Yüzen kültür merkezi Valide Sultan Gemisi’nde büyüklerimizi yalnız bırakmayan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “65 yaş ve üzeri büyüklerimizin sokağa çıkma kısıtlamasıyla ilgili serbest oldukları bu Pazar gününü fırsat bilerek, Üsküdar Belediyesi olarak Valide Sultan Gemisi’nde büyüklerimizi ağırlayalım istedik. Gördüğünüz gibi gemide 65 yaş ve üzerindeki büyüklerimizle beraber güzel bir Boğaz turundayız. Çaylar, simitler, canlı müzik eşliğinde Boğaz’ı geziyoruz. Koronavirüs ile mücadele sürecinde ülke olarak başarılıysak, en önemli sebebi büyüklerimizin bu süreçte kurallara olan sadakatidir. Onlar bu Boğaz turunu fazlasıyla hak ettiler.” şeklinde konuştu.

Çay ve simit eşliğinde orkestranın çaldığı dillerden düşmeyen şarkılarla Boğaz turunun keyfini çıkaran büyüklerimiz dans edip oynayarak doyasıya eğlendiler.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık