Ulaşım ekipleri bayramda sağlık çalışanlarını unutmadı

Toplu Taşıma Denetim ekipleri ilçelerde bulunan sağlık çalışanlarını güvenli bir şekilde taşımanın yanı sıra ALO 153 Çözüm Masası’na gelen istek ve talepler de değerlendirildi.

Ulaşım ekipleri bayramda sağlık çalışanlarını unutmadı
  • 27 Mayıs 2020, Çarşamba 1:05

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, koronavirüs salgını münasebetiyle 81 ilde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında kamu ve sağlık personelleri için hizmetlerine devam etti. Bu kapsamda Toplu Taşıma Denetim ekipleri ilçelerde bulunan sağlık çalışanlarını güvenli bir şekilde taşımanın yanı sıra ALO 153 Çözüm Masası’na gelen istek ve talepler de değerlendirildi.

Ekipler teyakkuzda
Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Ekiplerimiz sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde çalışmalarına ara vermeden sürdürdü. Ramazan Bayramı münasebetiyle tarafımıza iletilen talepler doğrultusunda sağlık çalışanlarımızı bulundukları yerden görev yerlerine ulaştırdık. Bunun yanı sıra otobüslerimiz de sağlık çalışanları ve kamu personellerimiz için görev başındalar. Vatandaşlarımız ise talep ve ihtiyaçlarını ALO 153-1 hattını tuşlayarak iletebilirler” denildi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık