SARIYER'İN YOLLARI DÜZENLENİYOR

Sarıyer'in farklı bölgelerinde eskiyen ve bozulan yolları yenileyen Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, normalleşme süreci kapsamında çalışmalarına hız verdi.

SARIYER'İN YOLLARI DÜZENLENİYOR
  • 09 Haziran 2020, Salı 6:06

Sarıyer’in farklı bölgelerinde eskiyen ve bozulan yolları yenileyen Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, normalleşme süreci kapsamında çalışmalarına hız verdi.

Planlı altyapı çalışmaları sayesinde ilçedeki sorunları çözüme kavuşturanSarıyer Belediyesi Fen İşleri ekipleri yaz ayının gelmesiyle birlikte altyapı ve üstyapı çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Sokaklarda sessizliğin hakim olduğu zamanlarda bu durumu fırsata çeviren ekipler ilçe genelinde kapsamlı bir çalışmaya başlamıştı. Uzun zamandır yapılması planlanan ancak trafiğin yoğun olmasından dolayı aksayan çalışmaların büyük bölümü bu süreçte tamamlandı. Normalleşme döneminin başlamasıyla birlikte de planlama kapsamında yapılacak çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.

ULAŞIM DAHA KONFORLU

Asfalt, duvar, merdiven ve kanal çalışmaları ile su baskınları ve çökme tehlikelerine karşı önlem alınırken, engebeli olan yerlerde yapılan çalışmalar sayesinde ulaşım kolaylaşıyor. Başta engelli ve yaşlılar olmak üzere vatandaşların rahatlıkla sokağa çıkabilmesi için erişebilirlik çalışmaları yapılıyor. Patika yollar onarılarak daha modern ve kullanışlı hale getiriliyor. Seyrantepe Mahallesi ve İstinye Önder Çıkmazı’nda da yapılan asfalt çalışmaları ile vatandaşlar için ulaşım artık daha konforlu bir hale geldi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık