Osmangazi, Başkan Dündar İle Devam Dedi

Osmangazi'de belediye başkanlığı yarışını, Cumhur İttifakı tarafından aday gösterilen Mustafa Dündar, kazandı. Osmangazi'de bir ilke imza atarak üçüncü kez belediye başkanı olan Dündar'ın seçimi kazanması ilçede büyük bir sevinç yaşanmasına neden oldu.

Osmangazi, Başkan Dündar İle Devam Dedi
  • 01 Nisan 2019, Pazartesi 7:50

Osmangazide belediye başkanlığı yarışını, Cumhur İttifakı tarafından aday gösterilen Mustafa Dündar, kazandı. Osmangazide bir ilke imza atarak üçüncü kez belediye başkanı olan Dündarın seçimi kazanması ilçede büyük bir sevinç yaşanmasına neden oldu.

 

Cumhur İttifakı Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar, resmi olmayan sonuçlara göre üçüncü kez Osmangazi Belediye Başkanı seçildi. Bir ilke imza atarak Osmangazide üçüncü kez belediye başkanı seçilen Dündar, seçim sonuçlarını AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığında takip etti. Dündar, seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından büyük bir kalabalık eşliğinde 15 Temmuz Demokrasi Meydanına yürüyerek kutlamalara katıldı. Havai fişek, meşale ve konfetiler eşliğinde Demokrasi Meydanına gelen Dündar, kendisinin tekrardan başkan seçilmesiyle birlikte büyük bir mutluluk yaşayan yüzlerce Osmangaziliye seslendi.

 

DÜNDAR: “TARİH YAZDIK”

Konuşmasında, önceki dönemlerde olduğu gibi yeni dönem için de kendisine büyük bir destek veren Osmangazililere teşekkürlerini sunan Dündar, “Osmangazide 10 yılı geride bıraktık. Vatandaşlarımız verdikleri destekle bize bir 5 yılın daha kapılarını açtı. İnşallah bu 5 yılı da geçtiğimiz dönemler gibi çok güzel bir şekilde geçireceğiz. Bizler Osmangazi gibi tarihi bir şehirde tarih yazdık. Bu tarihi halkımız ile birlikte yazdık. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır dedik ve yolumuza devam ettik. Bugün 1 Nisan. Bahar geldi. Ne kadar çiçekleri koparırlarsa koparsınlar biz çiçek dikmeye devam edeceğiz. Yolumuz ve bahtımız açık olsun. Allah bizleri mahcup etmesin. Kazanan Osmangazi oldu” diye konuştu.

 

 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık