Bağarasından Başkan Çerçioğluna Büyük Destek

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, pazar ziyaretleriyle Aydınlılarla buluşmaya devam ediyor.

Bağarasından Başkan Çerçioğluna Büyük Destek
  • 15 Şubat 2019, Cuma 7:25

Bağarasında pazar ve esnaf ziyareti gerçekleştiren Başkan Çerçioğlu ve Söke Belediye Başkan Adayı Levent Tuncele vatandaşlar tam destek verdiklerini söyledi.

Bağarası ziyaretinde Başkan Çerçioğluna Levent Tuncelin yanı sıra CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Akkaya eşlik etti.

Vatandaşlardan yoğun ilgi gören Başkan Çerçioğlu, pazarcı esnafıyla sohbet edip hayırlı işler diledi. Vatandaşlar, Bağarasının altyapısını tamamen yenileyecek olan Başkan Çerçioğluna teşekkür edip kendisine ve Başkan Tuncele önümüzdeki yerel seçimde tam destek vereceklerini söyledi.

Vatandaşlara destekleri için teşekkür eden Başkan Çerçioğlu “Bağarasına ve Sökeye yatırımlarımız Levent Başkanla önümüzdeki dönemde de hız kesmeden devam edecek. Bağarasının altyapısını yeniliyoruz. Yaklaşık 10 milyon liralık yatırım yaptığımız hattın yüzde 85ini bitirdik. Ekiplerimiz geceli gündüzlü çalışarak çalışmalarını kısa bir sürede bitirecek. Bundan sonra Bağarasında uzun zaman altyapı sorunu yaşanmayacak” ifadelerini kullandı.

Öğle yemeğinde kendisini sofraya buyur eden bir esnafın teklifini kırmayan Başkan Çerçioğlu ve Başkan Tuncel, esnafın ailesiyle birlikte yemek yedi. Başkan Çerçioğlu aileye davetleri için teşekkür edip hayırlı işler diledi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık