Adana Altın Koza Film Festivali, 2329 Eylül 2019 Tarihlerinde Yapılacak

Başkan Zeydan Karalar, festivale ismini iade eden meclise teşekkür etti Adana Altın Koza Film Festivali, 23-29 Eylül 2019 tarihlerinde yapılacak Başkan Zeydan Karalar, “Altın Koza’yı geçmişinden kopmadan güçlü bir festivale dönüştüreceğiz.

Adana Altın Koza Film Festivali, 2329 Eylül 2019 Tarihlerinde Yapılacak
  • 12 Temmuz 2019, Cuma 4:37

Başkan Zeydan Karalar, festivale ismini iade eden meclise teşekkür etti

Adana Altın Koza Film Festivali, 23-29 Eylül 2019 tarihlerinde yapılacak

Başkan Zeydan Karalar, “Altın Kozayı geçmişinden kopmadan güçlü bir festivale dönüştüreceğiz.”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adananın tanıtımına önemli katkı sağlayan film festivaline, köklerine uygun olarak yeniden Altın Koza Film Festivali ismini veren Adana Büyükşehir Belediye Meclisine teşekkür etti.

26.Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali, 23-29 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılacak. Ülkemiz sanatının en güçlü etkinliklerinden olan ve her yıl heyecanla beklenen Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivalinde bu yıl Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması, Uluslararası Kısa Film Yarışması, Ulusal Öğrenci Filmleri Yarışması ve Adana Kısa Film Yarışması gerçekleştirilecek.

Adana Büyükşehir Belediyesince 23-29 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılacak olan 26.Uluslararası Adana Film Festivali kapsamında dünya sinemasının seçkin örnekleri, özel gösterim bölümleri, atölyeler, sergiler ve söyleşiler yer alacak.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adananın ve Türkiyenin en prestijli festivallerinden biri olan organizasyonu yeniden Altın Koza adıyla düzenleyeceklerini belirtti.

Başkan Zeydan Karalar, sanatçıları ve sinema sektöründen isimleri Altın Koza A.Ş. Yönetim Kuruluna dahil ettiklerini belirterek, festivale Altın Koza ismini iade eden Adana Büyükşehir Belediye Meclisine teşekkür etti. Başkan Zeydan Karalar, organizasyonu, geçmişinden kopmadan, güçlü bir festivale dönüştüreceklerini de ifade etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık