Muhtarların Konserinde Bozbeyden Türkü

Bursa’daki muhtarların oluşturduğu Muhtarlar Korosu’nun ikinci konseri renkli görüntülere sahne oldu. Atatürk Kültür Merkezi Orhangazi Salonu'nda düzenlenen Mühürden Notaya Konseri’ne Nilüfer Belediye Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, eşi Seden Bozbey ve Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem de katıldı. Çalgıcı Mektebi Roman Orkestrası eşliğinde sahneye çıkan Muhtarlar Korosu seslendirdiği parçalarla izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Muhtarların 'Çökertme', 'Mihriban' ve 'Nasıl Geçti Habersiz' gibi sevilen eserleri büyük bir ustalıkla söylediği konserde Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de sürpriz yaptı. İstek üzerine sahneye çıkan Bozbey, “Yeşil Ördek Gibi Daldım Göllere” adlı türküyü seslendirdi.  Seslendirdiği türküyle dinleyenlere duygusal anlar yaşatan Mustafa Bozbey, büyük alkış aldı.

Muhtarların Konserinde Bozbeyden Türkü
  • 02 Şubat 2019, Cumartesi 7:06
Muhtarlar Korosunun konserine katılan Nilüfer Belediye Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, istek üzerine sahneye çıktı. “Yeşil Ördek Gibi Daldım Göllere” türküsünü seslendiren Bozbey yoğun alkış aldı.

Bursadaki muhtarların oluşturduğu Muhtarlar Korosunun ikinci konseri renkli görüntülere sahne oldu. Atatürk Kültür Merkezi Orhangazi Salonunda düzenlenen Mühürden Notaya Konserine Nilüfer Belediye Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, eşi Seden Bozbey ve Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem de katıldı.
Çalgıcı Mektebi Roman Orkestrası eşliğinde sahneye çıkan Muhtarlar Korosu seslendirdiği parçalarla izleyenlere keyifli anlar yaşattı. 


Muhtarların Çökertme, Mihriban ve Nasıl Geçti Habersiz gibi sevilen eserleri büyük bir ustalıkla söylediği konserde Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de sürpriz yaptı. İstek üzerine sahneye çıkan Bozbey, “Yeşil Ördek Gibi Daldım Göllere” adlı türküyü seslendirdi.  Seslendirdiği türküyle dinleyenlere duygusal anlar yaşatan Mustafa Bozbey, büyük alkış aldı. 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık