Başkan Kafaoğlu İvrindi İlçesi Ziyaret Etti.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Gökçeyazı Mahallesi ve İvrindi ilçesi ziyaretlerinde bulundu.

Başkan Kafaoğlu  İvrindi İlçesi Ziyaret Etti.
  • 21 Aralık 2018, Cuma 6:40

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Gökçeyazı Mahallesi ve İvrindi ilçesi ziyaretlerinde bulundu. Başkan Kafaoğlu ilk olarak Gökçeyazı Mahallesinde çocukluk arkadaşı ve birlikte çobanlık yaptığı Yahya Özgeyi evinde ziyaret ederek hasbihal etti. Daha sonra Başkan Kafaoğlu Bengi Projesi kapsamında Gökçeyazı Şehit Rıdvan Çetinkaya İlköğretim Okulunda öğrencilerle birlikte okuma saatine katıldı, kitap okudu.

Ardından Gökçeyazı Mahallesinde kahveleri ziyaret eden ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Kafaoğlu İvrindi ilçesine geçerek burada İvrindi Belediye Başkanı Recai Baytarı makamında ziyaret ettikten sonra birlikte esnaf ziyaretinde bulundular ve daha sonra Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından İvrindi ilçesine kazandırılan Millet Parkını dolaştılar.

“VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTUYORUZ”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Millet Parkıyla ilgili açıklama yaparak İvrindi ilçesinin peyniriyle meşhur olduğunu söyledi. İvrindi ilçesine Millet Parkı kazandırdıklarını hatırlatan Kafaoğlu “İvrindi ilçesine 50 bin m2 alana sahip büyük bir park yaptık. Burası okullar bölgesi, bu alan körfeze giden yola çok yakın. Burası tüm sosyal donatılar, bisiklet yolları, fitness aletleri, piknik alanları, çocuk oyun grupları, bay ve bayan mescitlerinin yer aldığı çok güzel bir park oldu. Çok kısa sürede parkımızın %99u tamamlandı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğanın Balıkesir ziyaretinde toplu açılış törenlerinde buranın da açılışını gerçekleştireceğiz. Biz laf değil iş üretiyoruz. 31 Mart 2019 tarihine kadar Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanıyım. İşimizin başındayız, Balıkesire sevdalıyız, Cumhurbaşkanımızın yolunda çalışmalarımıza devam edeceğiz. 31 Mart tarihinde adayımız Yücel Yılmaz. Yücel Yılmaz ile birlikte tüm belediyeleri kazanmak için çalışacağız. Diğer taraftan da yaptığımız hizmetleri açacağız. Cengiz Topel Köprülü Kavşağı da trafiğe açtık. Köprüyle iki ilçe birbirine bağlandı. Verdiğimiz sözü tuttuk, 1 yıl içinde Adliye Kavşağı ve Cengiz Topel Caddesi köprülü kavşağı açtık, ilimize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“PARK İVRİNDİYE 50 YIL HİZMET EDECEK”

Millet Parkı hakkında bilgi veren İvrindi Belediye Başkanı Recai Baytar, “İvrindi ilçemizde vatandaşlarımızın özlemle beklediği Millet Parkı tamamlandı. Burası okullar bölgesi olduğu için öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve vatandaşlarımız burada vakit geçirecek. Bu park İvrindi ilçemize 50 yıl hizmet edecek. Parkımız da 600 metre yürüyüş alanı, 600 metre bisiklet yolu var. Bayanlarımız önceden kırsal mahallelere giderek yürüyüş yapıyordu ancak bu ortadan kalktı.

Çocuklarımızın rahatlıkla oynayabileceği, yeşil bir alana sahip olan Millet Parkımızı ilçemize kazandırdığı ve ilçemize yaptığı hizmetlerden dolayı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zekai Kafaoğluna teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık