SERİK'TE HACIOSMANLAR-BOZDOĞAN GRUP YOLU ASFALTA HAZIRLANIYOR

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bu kapsamda Serik ilçesine bağlı Hacıosmanlar, Haspınar, Kozan, Hasdümen, Haskızılören ve Bozdoğan mahalleleri grup yolunda asfalt öncesi hazırlık çalışması başlattı.

SERİK'TE HACIOSMANLAR-BOZDOĞAN GRUP YOLU ASFALTA HAZIRLANIYOR
  • 10 Eylül 2020, Perşembe 13:25

Antalya Büyükşehir Belediyesi, zamanla deforme olan Serik ilçesi Hacıosmanlar-Bozdoğan grup yolunda asfalt hazırlığı yapıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi vatandaşların konforlu ulaşımı için kırsalda da çalışmalarına ara vermeden sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bu kapsamda Serik ilçesine bağlı Hacıosmanlar, Haspınar, Kozan, Hasdümen, Haskızılören ve Bozdoğan mahalleleri grup yolunda asfalt öncesi hazırlık çalışması başlattı. Alt yapı ekipleri, grup yolunda zamanla deforme olan bölgeleri iş makineleriyle söküp, dolgu malzemesi ile sıkıştırıyor. Vatandaşların güvenli ve konforlu yolculuk yapması için yoğun mesai harcayan ekipler, çalışmaların tamamlanmasının ardından yolu asfaltlayacak.
BÖLGE HALKI ÇALIŞMALARDAN MEMNUN
Çalışmalardan son derece memnun olduklarını söyleyen Haskızılören Mahalle Muhtarı Eyüp Beşbaş, 6 mahallenin kullandığı grup yolunun son derece önemli olduğunu belirterek,
“Asfalt talebimizi yerine getiren Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık