Belediye Başkanı Evren Dinçer Muhtarlarla Buluştu

Aksaray Belediyesi meclis sonunda yapılan görüşmeye katılan muhtarlar 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde belediye başkanı seçilen Evren Dinçer'i tebrik ederek başarılar dilediler.

Belediye Başkanı Evren Dinçer Muhtarlarla Buluştu
  • 17 Nisan 2019, Çarşamba 9:55

BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER MUHTARLARLA BULUŞTU

Belediye Başkanı Evren Dinçer mahalle muhtarı ile bir araya geldi.

Aksaray Belediyesi meclis sonunda yapılan görüşmeye katılan muhtarlar 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde belediye başkanı seçilen Evren Dinçeri tebrik ederek başarılar dilediler.

Yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Dinçer; hep birlikte seçim sürecini atlattık hizmet sürecini başlatıyoruz. Bu süreçte sorunları genel olarak biliyoruz. Mahalle bazlı çalışmanın önemli olduğunu düşünüyorum. Belirli bir plan ve program yaptıktan sonra mahallelerimize ineceğiz. Projelerimiz zaten tüm mahalleleri kapsayan nitelikte projelerdi. Mahallelerimizde en ihtiyaç duyulan ne ise o ihtiyaçtan başlamak sureti ile çalışmalarımızı yapacağız. Belediye ile mahallelerimiz arasında sürekli irtibatı sağlayacak koordinasyonu kuracağız. Muhtarlarımızı mahallelerimizde birer temsilci olarak görüyoruz. Dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık