Side Festivalinde Cem Adrian Konseri

17. Side Dünya Müzikleri Kültür ve Sanat Festivali 4üncü gününde, Cem Adrian konseri ile devam etti. Cem Adrian, Side Antik Tiyatrosunun atmosferinde turistler ve binlerce Manavgatlıya unutulmaz bir konser verdi.

Side Festivalinde Cem Adrian Konseri
  • 19 Eylül 2018, Çarşamba 16:00
17. Side Dünya Müzikleri Kültür ve Sanat Festivali 4üncü gününde, Cem Adrian konseri ile devam etti. Cem Adrian, Side Antik Tiyatrosunun atmosferinde turistler ve binlerce Manavgatlıya unutulmaz bir konser verdi.
17. Side Dünya Müzikleri Kültür ve Sanat Festivali 4. Gününde tüm coşkusuyla Side Antik Tiyatrosunda Cem Adrian konseri ile devam etti. Manavgatlı vatandaşlar ile yerli ve yabancı konuklar, antik tiyatronun merdivenlerini saatler öncesinden tamamen doldurdu. 5 oktavlık sesi ile dünya üzerindeki ender seslerden birisi olma özelliği taşıyan Cem Adrian, Sidede binlerce kişiye unutulmaz bir konser verdi. Konseri izlemeye gelenler Adrianın şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti. Konseri seyircilerin arasından ailesi ile birlikte izleyen Belediye Başkanı Şükrü Sözen, konser sonunda Cem Adriana teşekkür çiçeği takdim etti. Tarihi Side Antik Tiyatrosunun kapasitesinin dolmasından sonra, bir ara giriş kapıları mecburen kapatılınca vatandaşlar içeri giremedi. İçerden çıkanlardan açılan yerlere konseri izlemek isteyen vatandaşlar Jandarma güçleri tarafından alındı.

Doğan duru ile müzik sohbetleri
4üncü günde Cem Adrian konseri öncesinde Latin Quintet grubu Sidenin eşsiz gün batımı manzarası eşliğinde liman meydanında Latin rüzgarı estirdi. Ardından Side Kültür Evinde Side Sohbetleri kapsamında Redd Grubunun solisti ve bas gitaristi, müzisyen Doğan Duru ile ‘Müzik Sohbetleri söyleşisi gerçekleştirildi. Söyleşide Duru, müzik kariyerini anlattı ve en sevilen şarkılarını söyledi.

Toros kadınlarına büyük ilgi
Ayrıca, Sidede iki noktada Manavgat Belediyesinin kadınlar için en önemli projelerinden olan Toros Kadınları Emek Pazarı stantları da kuruldu. Stantlar yerli ve yabancı konuklar tarafından büyük ilgi görüyor. Stantlar festival süresince açık kalacak.

Festival programı
24 Eylüle kadar devam edecek olan 17. Side Dünya Müzikleri Festivalinde 20 Eylülde Sibel Köse, 21 Eylülde Nelly White Band, 22 Eylülde Hakan Aysev, 23 Eylülde Anadolu Ateşi sahne alacak. Ayrıca 22 Eylülde Gazeteci Nevşin Mengü, 23 Eylülde Psikiyatr Dr. Gülcan Özer 19.30 saatlerinde Side Kültür Evinde vatandaşlarla buluşacak.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık