Gazzeli Genç Kadın, Zor Şartlar Altında Sanatını Sürdürüyor

Gazzede yaşayan 20 yaşındaki kadın makyaj sanatçısı Alai Ebu Mustafa, yaptıklarıyla dikkat çekiyor.

Gazzeli Genç Kadın, Zor Şartlar Altında Sanatını Sürdürüyor
  • 22 Eylül 2018, Cumartesi 16:59
Gazzede yaşayan 20 yaşındaki kadın makyaj sanatçısı Alai Ebu Mustafa, yaptıklarıyla dikkat çekiyor.
İsrail askerlerinin ablukası altındaki Gazze Şeridi sınırında yaşanan çatışmalar arasında 20 yaşındaki kadın makyaj sanatçısı Alai Ebu Mustafa, insanların vücutlarına ve yüzlerine farklı şekiller çizerek hayallerine ulaşmaya çalışıyor. İnternette izlediği videolardan etkilenerek bu işe başladığını belirten Alai Ebu Mustafa, makyaj malzemeleri ve çeşitli boyalar kullanarak insanların yüzleri ve vücutlarına farklı şekiller çiziyor, bazı korku filmlerinin karakterlerini yapabiliyor. Profesyonel makyaj malzemeleri bulamadığı için eline geçen kozmetik malzemelerle bu işi yapmaya çalışan Alai Ebu Mustafa, Gazzede film makyajı yapabilmenin zor olduğunu aktardı. Gazzeli sanatçı Alai Ebu Mustafa, “İlk makyajımı kendi elime yaptım. Yaralı bir el çizdim ve mutfakta olan anneme gösterdim, annem çok korkmuştu” ifadelerini kullandı.
Filistinli sinemacıların Gazzede film endüstrisini canlandırmaya çalıştıklarını aktaran sanatçı, “Gazzede imkanlarımız yok. Canlandırmaya çalışıyoruz. Ben bu şekilde katkı sağlamaya çalışıyorum” şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık