Gazi Osman Paşa Karakterini On Beşliler Karşıladı

Payitaht Abdulhamit dizisinde Gazi Osman Paşa rolündeki ünlü oyuncu Aydın Sigalıyı Tokatta on beşliler karşıladı.

Gazi Osman Paşa Karakterini On Beşliler Karşıladı
  • 16 Ekim 2018, Salı 14:50
Payitaht Abdulhamit dizisinde Gazi Osman Paşa rolündeki ünlü oyuncu Aydın Sigalıyı Tokatta on beşliler karşıladı.
Tokat Belediyesi tarafından düzenlene kitap fuarı etkinlikleri kapsamında Tokata gelen ünlü oyuncu Aydın Sigalı, öğrencilerle buluştu. Gazi Osman Paşanın memleketi Tokatta dizideki kostümü ile öğrencilerin karşısına çıkan Sigaliye ilgi büyüktü. Tokat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi girişinde Gazi Osman Paşa rolündeki Aydın Sigaliyi Kurtuluş Savaşı dönemi askeri kıyafeti giymiş gençler karşıladı. Tokattan Çanakkale savaşına katılan Onbeşlileri temsil eden gençleri selamlayan Sigali, öğrencilerin oluşturduğu koridor arasından Plevne Marşı eşliğinde yürüdü. Okul bahçesinde kısa bir konuşma yapan Sigali, konferans salonunda öğrencilerin sorularını cevapladı. Sigalinin konuşması sırasında ise öğrencilerden birisi ayağa kalkarak “Plevne Marşını” okudu. Sigalide öğrencilerin arasına geçerek öğrencilere eşlik etti.
Sigali, Gazi Osman Paşanın memleketi Tokata gelmekten mutlu olduğunu ifade ederek, “Gazi Osman Paşa gibi bir kahramanın torunlarının o ruhu yaşatıyor olabilmesi, bunu görmek, yüzleşmek beni çok gururlandırdı” dedi.
Gazi Osman Paşayı canlandırmak nasıl bir duygu şeklindeki soruya Sigali, “Çok zor. En büyük korkum bu karşılığı oluşturabilecekmiydik, oyuncu olarak gücümüz buna yetecekmiydi? Ama görüyorum ki Tokat haklı ve ülkemizde herkes bu konuda teveccüh gösterdi ve beğenilerini ortaya koydu. Bu anlamda çok mutlu oldum. Bunun karşılığını görmek beni çok mutlu etti” diye cevap verdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık