Gaünde Cumhuriyet Konseri

Cumhuriyetin kuruluşunun 95. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) çim sahada Cumhuriyet Konseri düzenlendi.

Gaünde Cumhuriyet Konseri
  • 27 Ekim 2018, Cumartesi 12:15
Cumhuriyetin kuruluşunun 95. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) çim sahada Cumhuriyet Konseri düzenlendi.
Yabancı, Türkçe Pop ve Halk Müziği gibi farklı alanlarda icra ettiği müziklerle sahne alan Sunshine Band gurubu öğrencilere coşku dolu dakikalar yaşattı. Sertap Erenerin Aşk, Barış Mançonun Kara Sevda, Katie Herzigin Hey Na Na, Antebin Hamamları, Ankaranın Bağları gibi farklı tarzdaki eserleri GAÜNlü öğrencilerle birlikte söyleyen Grup Sunshine Band, enerjik ve eğlenceli solistlerinin seslendirdiği eserlerle unutulmaz bir gece yaşattı. Konserin sonunda GAÜN Kültür Müdürü Mustafa Aslan tarafından Sunshine Band grubu üyelerine çiçek verildi.
Öğrencilerin sosyal, kültürel ve sanatsal organizasyonlarının öznesi olmasını istediklerini söyleyen Kültür Müdürü Mustafa Aslan, Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında öğrencilerin şenlik havası içerisinde coşkulu bir şekilde eğlendiğini belirtti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık