Çeşme, 4. Aşk Festivali İle Renklenecek

İzmirin Çeşme ilçesinde, 9 Durak 9 Deneyim projesi kapsamında Dalyan Mahallesinde bu yıl dördüncüsü düzenlenecek Aşk Festivalinin programı açıklandı.

Çeşme, 4. Aşk Festivali İle Renklenecek
  • 16 Ekim 2018, Salı 15:20
İzmirin Çeşme ilçesinde, 9 Durak 9 Deneyim projesi kapsamında Dalyan Mahallesinde bu yıl dördüncüsü düzenlenecek Aşk Festivalinin programı açıklandı.
İzmirin Çeşme ilçesi, Dalyan Mahallesinde yaşamış olan dilsiz Nezirin Yunanistanın Sakız Adasındaki Tinikaya olan platonik aşkından esinlenerek düzenlenen Aşk Festivali, 20-21 Ekim tarihlerinde, Dalyan Mahallesinde gerçekleştirilecek. Yöresel ürünler ve el işlerinin satılacağı stantların da açılacağı 4. Aşk Festivalinin ilk günü olan 20 Ekim tarihinde saat 13.00de festival kortej yürüyüşü gerçekleştirilecek. Renkli görüntülere sahne olması beklenen kortej yürüyüşünün ardından, saat 14.00 ve 17.30de Çeşmede doğan Alternative Rock Grubu Çöp Kutusunun konseri ile müzik dolu dakikalar yaşanacak.
Doğru İnsan, Gerçek İlişki konulu Aret Vartanyan söyleşisinin ardından, saat 17.00de de tango dans gösterisi, saat 18.30da Flamenko Dans gösterisi ve saat 19.00da da Ritm Grubu gösterisinin düzenleneceği festivalde ilk gün, saat 20.00deki Hüsnü Arkan konseri ile sona erecek.
4. Aşk Festivalinin ikinci gününde ise; saat 13.00de Son Dakika grubunun konseri gerçekleştirilecek. Etkinlik, Psikiyatr Dr. Gülcan Özerin Herkes kendi hayatının kahramanı adlı söyleşisi ile devam edecek.
Saat 15.00de Flamenko Dans Gösterisi, saat 15.30 ve 18.30da Ritm Grubu gösterisi, saat 16.00da Son Dakika konseri ve saat 18.00de Tango Dans gösterisinin gerçekleştirileceği festival, saat 19.30daki Füsun Demirel, Mert Küçülmez ve Serpil Özcanın sahne alacağı Aşk Dersleri adlı tiyatro oyunu ile son bulacak.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık