Atavdan Pergedeki Dans Gösterisine Davet

Antalya Tanıtım Vakfı (ATAV) Başkanı Yeliz Gül Ege, 1 Eylül Cumartesi günü Perge Antik Kentinde ücretsiz düzenleyecekleri Pasha Dance Theatere tüm Antalyalıları beklediklerini söyledi.

Atavdan Pergedeki Dans Gösterisine Davet
  • 27 Ağustos 2018, Pazartesi 16:26
Antalya Tanıtım Vakfı (ATAV) Başkanı Yeliz Gül Ege, 1 Eylül Cumartesi günü Perge Antik Kentinde ücretsiz düzenleyecekleri Pasha Dance Theatere tüm Antalyalıları beklediklerini söyledi.
Antalya Tanıtım Vakfı (ATAV) tarafından 1 Eylül 2018 tarihinde 2018 Perge Yılı kapsamında Perge Antik Kentinde gerçekleştirilecek ‘Pasha Dans Teatral Dans Gösterisinin tanıtıp toplantısı Antalya Ticaret ve Sanayi Odasında (ATSO) gerçekleştirildi. Yönetim kurulu üyelerinin de katılım gösterdiği toplantıda konuşan ATAV Başkanı Ege, bu yıla özel bir takım aktiviteleri kapsamında Antalya Valisi Münir Karaloğlunun desteğiyle bir takım çalışmalar yaptıklarını bildirdi.
Perge Antik Kentinde stadyum içinde bir gösteri düzenleyeceklerini dile getiren Ege, Pamfilyanın başkenti Pergenin ilk olarak Antalya halkı tarafından bilinmesi gerektiğinin altını çizdi.

Kadın dayanışması
Etkinlik alanına ulaşımı kolaylaştırmak için bir takım çalışmalar yürüttüklerini kaydeden Ege, Bütçe olmadan kent için gönüllülerle birlikte, imece usulü bir işi ortaya koyabilmek çok önemlidir. Kentin kenetlendiği organizasyonlardan biridir. Burada bir kadın dayanışmasını göreceksiniz. Büyük bir kadroyla dans gösterisi yapılacak. Bizde kentimizde bu değeri yansıtmak istedik. Antik stadyumun restorasyonu devam ediyor, Valimiz Münir Karaloğlunun desteğiyle bir seferliğine bir bölümünü gösteriye açıyoruz. 2018 yılı içinde ilk ve tek stadyumda gösteri olacak dedi.
Gösterinin ücretsiz olduğunu dile getiren Ege, amaçlarının para kazanmak olmadığını, Antalyanın en güzel değerini ortaya çıkarmak olduğunun altını çizdi. Antalyanın 200 bin kongre koltuğu olduğuna değinen Ege, bu koltukları doldurabilmek için yurt dışı tanıtımlarında, Pergede elde ettikleri görüntüleri tanıtımda kullanacaklarını bildirdi.

1 saatlik masalsı gösteri
Pasha Dance Teheater Yapımcısı Serpil Sunay, 10 yıl önce çalışmalarına başladıklarını ama son 4 yıldır sahneye çıkmaya başladıklarını belirtti. Bu işe gönül verdiklerini ve hiçbir sponsor ve destek almadan yollarına devam ettiklerine dikkati çeken Sunay, Yurt içinin yanında yurt dışında da turneler yapıyoruz. Ama şehrimiz içinde bir şeyler yapmak istedik. 200 metrekare sahnede, 55 kişilik sanatçı kadrosu ile gösteri yapacağız. 1 saatlik, tek perdelik bir gösteridir. Osmanlı tarihi ve kültüründen masalsı bir hikayeyi izleyicilerimizle paylaşacağız diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık