Ağrılı Sanayicilerden Bozbeye Destek

Ağrılı sanayicilerden Bozbey'e destek

Ağrılı Sanayicilerden Bozbeye Destek
  • 30 Ocak 2019, Çarşamba 7:40

 Nilüfer Belediye Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, Bursa Ağrılı Sanayici ve İşadamları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cesim Alptekin ve dernek yönetimini Halk Evindeki makamında ağırladı. Ziyarette Dernek Başkanı Alptekinin akrabaları da yer aldı. Cesim Alptekin “Mustafa Bozbey ismi bizim için çok önemli. Bursada yaşayanların tanıdığı, sevdiği ve hizmetleri takdir edilen bir kişi. Bizler de kendisini çıktığı bu yolda destekliyor, ona başarılar diliyoruz” dedi.
Verdikleri destek  için dernek yönetimine teşekkür eden Başkan Mustafa Bozbey de, Nilüferde 20 yıllık hizmet süreci boyunca sivil toplum kuruluşlarına büyük önem verdiklerini vurguladı. Bozbey, “Kimseyi ötekileştirmedik. Sorunlara birlikte çözüm yolu aradık. Nilüferde ortaya koyduğumuz bu yönetim anlayışını şimdi Bursanın tamamında uygulamak istiyoruz. Desteğiniz bizim için, Bursanın geleceği için önemli ve anlamlı.”diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık