Yıldırım Belediyesi Yaz Spor Okulları Kapılarını Açıyor

Yıldırımlı miniklerin yaz tatillerini spor yaparak değerlendirmesini amaçlayan Yıldırım Belediyesi’nde, Yaz Spor Okulları kapılarını açıyor.

Yıldırım Belediyesi Yaz Spor Okulları Kapılarını Açıyor
  • 28 Mayıs 2019, Salı 7:24

Yıldırımlı çocukların sağlıklı ve tam donanımlı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlamak adına projeler geliştiren Yıldırım Belediyesi, Yaz Spor Okulları ile öğrencileri sporla buluşturuyor. Yıldırım Belediyespor bünyesinde; futbol, basketbol, voleybol, tenis, cimnastik ve yüzme branşlarında temel eğitimin verileceği yaz spor okullarının kayıtları başladı. 4 dönem halinde gerçekleştirilecek spor okullarının ilk döneminde çalışmalar 17 Haziranda başlayacak. Öte yandan Yıldırım Belediyesi Yaz Spor Okullarında eğitim alacak öğrencilerin etkinlikleri, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Sosyal Etkinlik Modülüne de aktarılabilecek. 6-13 yaş gruplarının katılabileceği futbol branşında eğitimler Sadık Ahmet Spor Tesislerinde, 7-14 yaş gruplarının katılabileceği voleybol ve basketbol Mimar Sinan Spor Salonunda, 6-14 yaş gruplarının yer alabileceği tenis branşında eğitimler Yıldırım Spor Kompleksinde, 4-10 yaş gruplarının katılabileceği cimnastik Yıldırım Spor Kompleksi, Mimar Sinan Spor Salonu ve Sinandede Çocuk Cimnastik Merkezinde, 6-13 yaş gruplarının faydalanabileceği yüzme ise Sadık Ahmet Spor Tesisi, Erikli Yüzme Havuzu, Umurbey Yüzme Havuzu ve Yıldırım Spor Kompleksinde gerçekleştirilecek. Çocuklarının Yıldırım Belediyesi Yaz Spor Okullarında geleceğin şampiyonları olma yolunda eğitim almasını isteyen veliler, branşların gerçekleştiği spor merkezine giderek kayıt yaptırabilecek.

SPOR OKULLARI İLE GELECEĞE YATIRIM

Spor yaparak sağlıklı büyüyen nesillere imza atmak adına miniklere yatırım yaptıklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Yıldırım Belediyesi olarak geleceğimizin güvencesi yavrularımızı en önemli hizmet gruplarımız arasında görüyoruz. Sağlıklı yaşamın anahtarı olan spora evlatlarımızı teşvik etmek ve Yıldırımın gelecekteki şampiyonlarını keşfetmek için, Yıldırım Belediyesi olarak spor okullarıyla çocuklarımızın desteklenmesini çok önemsiyoruz. 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılının tamamlanacak olmasıyla uzun bir eğitim maratonunu geride bırakacak olan çocuklarımızın tatillerini spor yaparak değerlendirmesi, onların hem bedensel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlarken, okul yaşantılarında da başarılarına artı değer katacak. Uzman eğitmenlerimizin gözetiminde 6 branşta eğitim alacak yavrularımız, aynı zamanda yeni arkadaşlıklar ve dostluklar edinerek sosyal gelişim de sağlayacak” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık