Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin Kültür Sanat Etkinlikleri Devam Ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi düzenlediği etkinlikler ile vatandaşlar tiyatroyla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Trakya Kültür Tiyatro Derneği (TiyDer) tarafından sahnelenen "Ateşteki Kağıtlar" oyunu Çorlu ve Muratlı ilçelerinde vatandaşlarla buluştu.Çorlu Memduh Şevket Esendal Sahnesi ve Muratlı Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunlara vatandaşların ilgisi de yoğun oldu. Vatandaşlar iki perdeden oluşan Ateşteki Kağıtlar oyunun sonunda oyuncuları tebrik ederek, beğenilerini dile getirdi.Mesut Esef Özfırıncı tarafından kaleme alınıp yönetilen tiyatro oyununda Enes Deme, Vedat Güney, Mesut Coşkun, Melis Çandarlı, Banu Hakalmaz, Mehmet Kamar, Serkan İşlek, Zerrin Eken, Özlem Koyuncu, Deniz Arkan, Kaan Bat, Atabey Atman, Melda Balçın, Gözde Deniz Gümüş, Aylin Yorulmaz ve Yılmaz Sami Gökçe rol alıyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin Kültür Sanat Etkinlikleri Devam Ediyor
  • 23 Ocak 2019, Çarşamba 7:25

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi düzenlediği etkinlikler ile vatandaşlar tiyatroyla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Trakya Kültür Tiyatro Derneği (TiyDer) tarafından sahnelenen Ateşteki Kağıtlar oyunu Çorlu ve Muratlı ilçelerinde vatandaşlarla buluştu.

Çorlu Memduh Şevket Esendal Sahnesi ve Muratlı Kültür Merkezinde sahnelenen oyunlara vatandaşların ilgisi de yoğun oldu. Vatandaşlar iki perdeden oluşan Ateşteki Kağıtlar oyunun sonunda oyuncuları tebrik ederek, beğenilerini dile getirdi.

Mesut Esef Özfırıncı tarafından kaleme alınıp yönetilen tiyatro oyununda Enes Deme, Vedat Güney, Mesut Coşkun, Melis Çandarlı, Banu Hakalmaz, Mehmet Kamar, Serkan İşlek, Zerrin Eken, Özlem Koyuncu, Deniz Arkan, Kaan Bat, Atabey Atman, Melda Balçın, Gözde Deniz Gümüş, Aylin Yorulmaz ve Yılmaz Sami Gökçe rol alıyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık