Samsun Büyükşehir Belediyesinde 3 Bin 500 Çalışana Müjde

'Promosyon' sevinci! Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni şahin, Vakıflar Bankası ile düzenlenen ve 3 bin 479 çalışanı 'eşit bir şekilde' kapsayan protokole imza atarak işçileri bir kez daha sevince boğdu.

Samsun Büyükşehir Belediyesinde 3 Bin 500 Çalışana Müjde
  • 20 Aralık 2018, Perşembe 6:30
Samsun Büyükşehir Belediyesi ile Vakıflar Bankası arasında 4 yıl süre ile yapılan Maaş Promosyon Sözleşmesi, Başkan Zihni Şahin ile banka yetkilileri arasında imzalandı. Toplam 3 bin 479 işçiyi sevince boğan sözleşmeye imza atan Başkan Zihni Şahin, İşçimizin yanında olduğumuzu bir kez daha gösterdik. Onların mutluluğu bizim de mutluluğumuz dedi.

İŞÇİMİZİN SEVİNCİ, BİZİM SEVİNCİMİZ!..
Büyükşehir Belediyesi ile Vakıflar Bankası arasındaki Maaş Promosyon Sözleşmesi, Başkan Zihni Şahinin makamında düzenlenen törenle imzalandı. Başkan Zihni Şahin, banka yöneticileri ve sendika temsilcileriyle birlikte sözleşmeye imza atarken, yaptığı açıklamada, Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak binlerce çalışanımızın yanında olduğumuzu bir kez daha gösterdik. Çalışanlarımızın mutluluğu bizlerin de mutluluğudur dedi.

ÖNCE TOPLU SÖZLEŞME, SONRA PROMOSYON
Görev yaptığı süre içerisinde işçinin, çalışanın hakkını korumaya ayrı bir özen gösterdiğini belirten Başkan Zihni Şahin, törende ayrıca, Geçtiğimiz ay ilk toplu sözleşmemizi gerçekleştirerek 2 bini aşkın işçimizi mutlu etmiştik. Bugün de Büyükşehir Belediyesi SASKİ ve bağlı şirket personelini kapsayan 4 yıl süreli maaş promosyon sözleşmesine imza attık. Samsunlulara hizmet yolunda gece gündüz demeden çalışan ve helalinden evine ekmek götüren her işçimize emeklerinin karşılığını vermek bizlerin boynunun borcudur. Çünkü bizler, çalışanın, hak ederek kazanın emeğinin karşılığını vermeyi emreden bir dinin mensuplarıyız açıklamasında bulundu.

HER ÇALIŞANA EŞİT MİKTARDA...
Başkan Zihni Şahin ayrıca, eskiden maaş miktarlarına göre belirlenen promosyonun bu herkese eşit miktarda dağıtılacağını da açıklayarak, Bu noktada adaletli ve eşitlikçi olmaya özen gösterdik. Bu sözleşmemiz işçilerimize hayırlı olsun dedi.
Düzenlenen imza törenine Bem-Bir-Sen Başkanı Nurettin Sever ile Belediye-İş Başkanı İlyas Yiğit de katılırkan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Fikret Vatansever, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Turan Çakır ile SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu da Başkan Zihin Şahine eşlik etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık