Özel Bireyler Zıp Zıp Parkta Eğlendi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Dünya Engelliler Haftası kapsamında il genelinde hizmet veren Özel Eğitim Merkezlerinden öğrencileri Zıp Zıp Park’ta misafir etti. Özel çocuklar Zıp Zıp Park’ta doyasıya eğlendi.

Özel Bireyler Zıp Zıp Parkta Eğlendi
  • 17 Mayıs 2019, Cuma 7:33

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Dünya Engelliler Haftası kapsamında il genelinde hizmet veren Özel Eğitim Merkezlerinden öğrencileri Zıp Zıp Parkta misafir etti. Özel çocuklar Zıp Zıp Parkta doyasıya eğlendi.

Büyükşehir Belediyesi, Dünya Engelliler Haftasında özel bireyleri çeşitli etkinlerle buluşturmaya devam ediyor. Çocuk Eğlence Merkezi Zıp Zıp Park, Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Özel Eğitim Merkezlerinden öğrencilere kapılarını ücretsiz açtı.

EN ÖZEL EĞLENCE

Özel öğrenciler Zıp Zıp Parkta bulunan trambolin, macera parkuru, kaydırak gibi birçok oyuncakta doyasıya eğlendi. Öğretmenlerinin refakatinde unutulmaz bir gün geçiren çocukları aileleri de yalnız bırakmadı. Anne ve babalar da çocuklarının mutluluklarına ortak oldu.

ÇOCUKLAR VE AİLELER ÇOK MUTLU

Özel birey annesi Gülcan Akman, çocuklarının Zıp Zıp Parkta çok güzel bir gün geçirdiğini söyleyerek, Çocuklarımızı mutlu ve eğleniyorken görünce bizler de mutlu oluyoruz. Bizlere böyle güzel bir imkan sağladığı için Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böceke çok teşekkür ederiz diye konuştu.

Engelli birey babası Emin Koç da çocukları için çok değişik bir gün olduğunu ifade ederek Kızım Havva ilk defa Zıp Zıp Parka geliyor. Çok mutlu oldu, bütün oyuncaklarla oynadı. Çocuklarımız eğlenince bizler de mutlu oluyoruz dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık