Osmangazide Huzurlu Bayram

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Ramazan Bayramı arefesinde Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesini gezerek esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Osmangazide Huzurlu Bayram
  • 03 Haziran 2019, Pazartesi 6:27

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Ramazan Bayramı arefesinde Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesini gezerek esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Osmangazi Belediyesi, vatandaşların Ramazan Bayramını huzur içerisinde geçirmesi için çeşitli tedbirler aldı. Belediye ekipleri, hizmetlerin aksamaması ve vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verebilmek için bayramda kesintisiz görev yapacak. Zabıta, Park Bahçeler, Temizlik İşleri ile Fen İşleri Müdürlükleri, bayram boyunca hizmetlerini aralıksız sürdürecek.

Ramazan Bayramının arefe gününde çarşıyı ziyaret ederek esnaf ve vatandaşların bayramını kutlayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, vatandaşların bayramı rahat, temiz ve huzur içerisinde geçirmeleri için gereken tüm tedbirleri aldıklarını belirtti. Belediye olarak Ramazan Ayı süresince özellikle gıda üretimi yapan yerlerde sıkı denetimler uyguladıklarını hatırlatan Dündar, Bu denetimlerle vatandaşlarımızın sağlıklı ürünler tüketmesine gayret gösterdik. Bayram öncesinde de çarşıdaki esnaf ve vatandaşlarımızın daha rahat bir şekilde alışveriş yapabilmesi için tedbirlerimizi arttırdık. Vatandaşlarımızın rahat ve mutlu bir şekilde alışveriş yaptıklarını gördük. Özellikle Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğümüz çalışmalarını 7/24 sürdürecek. Vatandaşlarımız ihtiyaçları halinde 444 16 01 numaralı telefonu arayabilirler. Tüm Bursalı hemşehrilerimizin, İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık