Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Erkan Aydını Ağırladı

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Cumhuriyet Halk Partisi Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın'ı makamında ağırladı. Görüşmede, her iki başkan adayı yerel seçimler için birbirlerine başarılar diledi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Erkan Aydını Ağırladı
  • 07 Şubat 2019, Perşembe 19:05

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Cumhuriyet Halk Partisi Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydını makamında ağırladı. Görüşmede, her iki başkan adayı yerel seçimler için birbirlerine başarılar diledi.

Başkan Dündarın makamında gerçekleşen görüşme, oldukça samimi bir havada geçti. Başkan Dündar, nazik ziyaretinden dolayı Erkan Aydına teşekkür etti. Yaklaşan yerel seçim sürecinin ele alındığı görüşmede Erkan Aydına başarı dileklerini ileten Başkan Dündar, “Demokrasimizin vazgeçilmez unsuru olan seçimde, farklı iki partinin adayı olarak yarış içerisindeyiz. Erkan Beye centilmence bir seçim geçirmemiz dileğiyle, başarılar diliyorum. Güzel bir seçim süreci geçirmek en büyük arzumuz. Ortak gayemiz Osmangaziye en güzel şekilde hizmet etmek. Bu anlamda birlik ve beraberlik çerçevesinde, seçim sürecinde hizmetlerimiz ve projelerimiz yarışsın. Centilmenlik, insaniyet ve dostluk bozulmasın. Sonunda Osmangazinin kazanacağı bir seçim olsun” diye konuştu.

Erkan Aydında kendisini çok güzel şekilde ağırlayan Başkan Dündara misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, “Farklı partilerin adayları olarak birlik ve beraberlik içerisinde bir seçim süreci yaşanacağımızdan eminim. Siyasi partiler memlekete hizmet etme amacına sahiptir. Bizlerin de amacı ilçemize ve vatandaşlarımıza en güzel şekilde hizmet etmek. Osmangazide sadece hizmet yarışının temel esasına dayanan bir seçim süreci geçireceğimizden eminim. Mustafa Beye başarılar diliyorum” dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık