Okul Sporlarında Osmangazi İmzası

Osmangazi Belediyespor Bayan Hentbol PAF Takımı sporcuları, Okullar Arası Hentbol İl Birinciliği Müsabakaları'nda gösterdikleri üstün performans ile final biletini kaptı.

Okul Sporlarında Osmangazi İmzası
  • 11 Ocak 2019, Cuma 12:25

Osmangazi Belediyespor Bayan Hentbol PAF Takımı sporcuları, Okullar Arası Hentbol İl Birinciliği Müsabakalarında gösterdikleri üstün performans ile final biletini kaptı.

Bursa Gençlik Spor İl Müdürlüğünün Okul Sporları faaliyet programında yer alan Okullar Arası Hentbol İl Birinciliği Müsabakaları, kıyasıya mücadelelere sahne oldu. Yıldırım İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi adına boy gösteren Osmangazi Belediyesporun başarılı hentbolcuları, müsabakaya damga vurdu. A gurubunda yer alan İnegöl Spor Lisesi ve Şehit Öğretmen Kubilay Anadolu Lisesini farklı yenen Osmangazili sporcular, yarı finalde ise B gurubundan Turhan Tayan Anadolu Lisesini 31 ?? 15lik skorla mağlup etti. Müsabaka sonunda galibiyet coşkusu yaşayan Osmangazinin sultanları, 16 Ocakta Dikkaldırım Spor Salonunda gerçekleştirilecek final maçında Mudanya Sami Evkuran Anadolu Lisesi ile karşılaşacak. 



HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık