Nilüfer Belediyesi Çalışanlarından Kök Hücre Ve Kan Bağışı

Etkinlik kapsamında Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de kan bağışında bulundu. 3,5 yaşındaki Öykü Arin ile bütün lösemi hastaları için Türkiye çapında yürütülen kök hücre ve kan bağışı kampanyasına Nilüfer Belediyesi’nden de destek geldi. Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde, Bursa Kızılay Kan Bağış Merkezi iş birliğiyle düzenlenen kampanyaya Nilüfer Belediyesi personeli de büyük ilgi gösterdi. Öykü Arin ve tüm lösemi hastalarına umut olmak adına kök hücre ve kan bağışında bulunan Nilüfer Belediyesi personeli, tüm halkı duyarlı olmaya davet etti.   BOZBEY VE ERDEM’DEN DESTEK   Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde düzenlenen kampanyaya Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de destek verdi. Kan bağışında bulunan Mustafa Bozbey, kampanyaya destek veren personele duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. Bursa Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Orhan Emin Latif’ten de bağış konusunda bilgi alan Mustafa Bozbey, “Bütün vatandaşlarımızı kan vermeye davet ediyorum. Kan bağışçıları çoğalırsa hayat kurtarma sayısını artırmış oluruz. Hepimiz bu konuda duyarlı olmalıyız. Belirli aralıklarla mutlaka kan vermeliyiz. Kan ve kök hücre bağışçısı olmak çok anlamlı. Lösemili çocuklarımız için, kök hücre çalışmalarına mutlaka destek olmak gerekiyor. Ben bugün bağışta bulunan tüm arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. İnsanlık adına teşekkür ediyorum. Buradaki toplanan tüm kanlar yurt içi ve yurt dışında dahi bekleyen insanlara ulaştırılıyor. Buradaki bağışların özellikle kök hücrenin uluslararası anlamı da var” dedi.   Kan bağışının yapıldığı alanı ziyaret eden Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi ve Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem de bağışta bulunanlara teşekkür etti. Erdem, “Gerçekten çok anlamlı bir etkinlik. Buna Nilüfer Belediyesi olarak ev sahipliği yaptığımız için çok mutluyum. Destek olan tüm arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Bu anlamda herkesin duyarlı olması gerek. Lütfen bu kampanyalara her zaman destek olalım” diye konuştu. İlik nakli bekleyen Öykü Arin’in dedesi Ekrem Şen de bağışta bulunanlara, Bursa Kızılay Kan Bağış Merkezi, Nilüfer Belediyesi ve Başkan Mustafa Bozbey’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Nilüfer Belediyesi Çalışanlarından Kök Hücre Ve Kan Bağışı
  • 02 Şubat 2019, Cumartesi 11:50
Nilüfer Belediyesi ile Bursa Kızılay Kan Bağış Merkezi iş birliğiyle düzenlenen kan bağışı ve kök hücre kampanyasına çalışanlardan destek geldi.

Etkinlik kapsamında Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de kan bağışında bulundu. 3,5 yaşındaki Öykü Arin ile bütün lösemi hastaları için Türkiye çapında yürütülen kök hücre ve kan bağışı kampanyasına Nilüfer Belediyesinden de destek geldi. Nilüfer Belediyesi Halk Evinde, Bursa Kızılay Kan Bağış Merkezi iş birliğiyle düzenlenen kampanyaya Nilüfer Belediyesi personeli de büyük ilgi gösterdi. Öykü Arin ve tüm lösemi hastalarına umut olmak adına kök hücre ve kan bağışında bulunan Nilüfer Belediyesi personeli, tüm halkı duyarlı olmaya davet etti.

 

BOZBEY VE ERDEMDEN DESTEK

 

Nilüfer Belediyesi Halk Evinde düzenlenen kampanyaya Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de destek verdi. Kan bağışında bulunan Mustafa Bozbey, kampanyaya destek veren personele duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. Bursa Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Orhan Emin Latiften de bağış konusunda bilgi alan Mustafa Bozbey, “Bütün vatandaşlarımızı kan vermeye davet ediyorum. Kan bağışçıları çoğalırsa hayat kurtarma sayısını artırmış oluruz. Hepimiz bu konuda duyarlı olmalıyız. Belirli aralıklarla mutlaka kan vermeliyiz. Kan ve kök hücre bağışçısı olmak çok anlamlı. Lösemili çocuklarımız için, kök hücre çalışmalarına mutlaka destek olmak gerekiyor. Ben bugün bağışta bulunan tüm arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. İnsanlık adına teşekkür ediyorum. Buradaki toplanan tüm kanlar yurt içi ve yurt dışında dahi bekleyen insanlara ulaştırılıyor. Buradaki bağışların özellikle kök hücrenin uluslararası anlamı da var” dedi.

 

Kan bağışının yapıldığı alanı ziyaret eden Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi ve Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem de bağışta bulunanlara teşekkür etti. Erdem, “Gerçekten çok anlamlı bir etkinlik. Buna Nilüfer Belediyesi olarak ev sahipliği yaptığımız için çok mutluyum. Destek olan tüm arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Bu anlamda herkesin duyarlı olması gerek. Lütfen bu kampanyalara her zaman destek olalım” diye konuştu. İlik nakli bekleyen Öykü Arinin dedesi Ekrem Şen de bağışta bulunanlara, Bursa Kızılay Kan Bağış Merkezi, Nilüfer Belediyesi ve Başkan Mustafa Bozbeye desteklerinden dolayı teşekkür etti. 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık