Minik Semazenler Gemliklileri Büyüledi

Gemlik Belediyesi ve Karabaş-i Veli Dergahı Kültür Merkezi'nin ortak çalışmalarıyla eğitim gören Gemlikli minik semazenler, Bölge Parkı'nda düzenlenen sema gösterisinde izleyenleri mest etti.

Minik Semazenler Gemliklileri Büyüledi
  • 30 Mayıs 2019, Perşembe 7:20

Gemlik Belediyesi ve Karabaş-i Veli Dergahı Kültür Merkezinin ortak çalışmalarıyla eğitim gören Gemlikli minik semazenler, Bölge Parkında düzenlenen sema gösterisinde izleyenleri mest etti.

Bölge Parkında yapılan programı çok sayıda vatandaş takip etti. İlahiler eşliğinde sema gösterilerini gerçekleştiren minik semazenler, vatandaşların büyük beğenisini kazandı. Gösterileriyle herkesi büyüleyen minik semazenler, vatandaşların ilgi odağı olurken, bazı vatandaşlar da gösteriyi telefonlarıyla çekerek anı ölümsüzleştirdiler. Yaklaşık yarım saat süren program Kuran-ı Kerim tilaveti ardından dualar ile program sona erdi.

Sertaslan, Ramazan ayının huzur iklimini hep beraber yaşadık

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik Belediyesinin düzenlediği ramazan etkinliklerinin vatandaş tarafından beğeni ile karşılandığını ifade ederek, Hemşehrilerimiz tarafından Bölge Parkında düzenlenen etkinlikler beğeni ile karşılandı. Ramazan boyunca devam eden etkinliklerimize yoğun katılım gösteren hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Mübarek Ramazan ayının huzur iklimini hep beraber yaşadık dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık