Meslek Sahibi Olmak İsteyenler Osmekte Buluşuyor

Meslek Sahibi Olmak İsteyenler OSMEK’te Buluşuyor

Meslek Sahibi Olmak İsteyenler Osmekte Buluşuyor
  • 03 Temmuz 2019, Çarşamba 8:07

Osmangazi Belediyesinin Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile ücretsiz olarak düzenlediği Osmangazi Belediyesi Meslek Edinme Kurslarının (OSMEK) yaz dönemi başladı.

Toplam 17 hizmet noktasında sürekli ücretsiz olarak eğitim sunarak üretim ve istihdamı destekleyen OSMEK, yaz döneminde 15 farklı branşta hizmet veriyor. Vatandaşlara mesleki eğitim ve sosyal aktivite sunmak amacıyla düzenlenen kurslar, yaz döneminde Soğanlı Kültür Merkezi ile Hüdavendigar Sosyal Gelişim Merkezinde gerçekleştiriliyor. Mesleki branşlardan hobilere kadar birçok alanda vatandaşların iş imkanlarını arttıran OSMEKte diksiyon, işaret dili, halkla ilişkiler, rölyef, iğne oyası, resim, okuma yazma, genel muhasebe, pazarlama perakende ile dış ticaret kursları eğitime ara vermeden devam ediyor. Zirve programı, bilişim teknolojileri, ofis programları, ileri excel, personel bordrolama ve özlük eğitimi kurslarının kayıtları ise osmek.osmangazi.bel.tr adresinden online olarak yapılıyor. Kursu başarıyla tamamlayan kursiyerler Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika alarak, kurs süresince yaptıkları çalışmaları sergileme imkanı buluyor.

OSMEK kurslarının, sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden biri olduğunu ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar,“Bugüne kadar 50den fazla branşta 25 bin hemşehrimize hizmet veren OSMEK, özellikle kadınların ve gençlerin ekonomiye katılmasına büyük katkı sağladı. Yoğun ilgi gören kursumuzda bu yıl 3 bin 745 kişi eğitim gördü. İnşallah bu sayı giderek artacak. Zamanı iyi değerlendirmek isteyen tüm hemşehrilerimizi kurslarımıza davet ediyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık