Haydi Saklıkent E

Antalya Büyükşehir Belediyesi, karne heyecanı yaşayan öğrenciler için sömestr boyunca Saklıkent Kayak Merkezi’ne toplu ulaşımda ek seferler koydu.

Haydi Saklıkent E
  • 18 Ocak 2019, Cuma 7:25

Büyükşehirden Saklıkente ek sefer

Antalya Büyükşehir Belediyesi, karne heyecanı yaşayan öğrenciler için sömestr boyunca Saklıkent Kayak Merkezine toplu ulaşımda ek seferler koydu. 

Büyükşehir Belediyesi Antalyalı çocuklara sömestr tatilini en iyi şekilde değerlendirmeleri için tatil sürprizi hazırladı. Kış mevsiminin en güzel günlerine denk gelen yarıyıl tatili boyunca öğrenciler için Antalyanın en önemli kış turizmi merkezlerinden Saklıkent Kayak Merkezine toplu taşıma seferleri artırıldı. Öğrenciler tatil boyunca Saklıkentte kar keyfini yaşayacak. 
Sömestr boyunca kar keyfi 
Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı, Saklıkente ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla geçtiğimiz yıl 500 Nolu Otogar-Saklıkent Toplu Taşıma Hattını başlatmıştı. Yarıyıl tatili boyunca öğrenciler için Saklıkente ek sefer düzenlendi. Sömestr boyunca Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe günleri sabah 08.00 otogardan kalkış, 15.00 Saklıkentten dönüş, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri ise de sabah 08.00 - 08.30 Otogardan kalkış ve 15.00 - 15.30 Saklıkentten dönüş olarak hizmet verecek. Otogar- Saklıkent güzergahında öğrenci 3.20, indirimli 4, tam ise 5,20 TL üzerinden ücret tarifesi sağlanacak. 







HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık