Gemlik Belediyesine Tc İbaresi Eklendi

Gemlik Belediyesi girişinde bulunan tabela yenisi ile değiştirildi. Metal profil üzerinde ışıklı harflerle yazılan yeni tabelada TC ibaresi de yer aldı.

Gemlik Belediyesine Tc İbaresi Eklendi
  • 30 Mayıs 2019, Perşembe 7:20

Gemlik Belediyesi tabelasına Türkiye Cumhuriyeti anlamına gelen TC ibaresi eklendi.

Gemlik Belediyesi girişinde bulunan tabela yenisi ile değiştirildi. Metal profil üzerinde ışıklı harflerle yazılan yeni tabelada TC ibaresi de yer aldı.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan tarafından hazırlanacağı açıklanan tabelanın yerleşmesi için gün boyunca yoğun bir çalışma gerçekleştirildi. Belediye çevresindeki Gemliklilerin de ilgi gösterdiği tabelanın değişimi sırasında vatandaşlar fotoğraf çekildi, ekipleri tebrik etti.

Bütün yurttaşlarımız TC kavramı ile barışıktır

Tabelanın yerleştirilmesi tamamlandıktan sonra konuşan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik Belediyesi tabelasında TC ibaresinin bulunmasının uzun süredir Gemliklilerce talep edildiğini belirterek İnsanlarımızın bu çalışmadan mutluluk duyduğunu düşünüyorum. Bütün yurttaşlarımızın Türkiye Cumhuriyeti kavramı ile barışık olduğuna eminim. Bu tip konular üzerinden vatandaşlarımız arasında görüş ayrılığı yaratmak hiç hoş bir durum değil. Hepimiz aynı ülkede çalışıyor, aynı ülkede ekmeğimizi kazanıyor, aynı ülkede ailemizi kuruyor, aynı ülkede yaşıyoruz. Ülkemize, birlik, beraberlik ve kardeşliğimize, ülkemize olan minnetimize saygı göstermek istedik. Belediyemize ve ilçemize hayırlı olsun şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık