Dündardan Aile Sağlığı Merkezine Ziyaret

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Dikkaldırım Aile Sağlığı Merkezi'ni ziyaret ederek tedaviye gelen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Dündardan Aile Sağlığı Merkezine Ziyaret
  • 23 Şubat 2019, Cumartesi 7:10

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Dikkaldırım Aile Sağlığı Merkezini ziyaret ederek tedaviye gelen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

AK Parti Osmangazi Kadın Kolları teşkilatı ile birlikte Dikkaldırım Aile Sağlığı Merkezini ziyaret eden Başkan Dündar, hastalarla sohbet ederek geçmiş oldun dileklerinde bulundu. Aile Sağlık Merkezinde görev yapan doktorlar ile de görüşen Dündar, “Vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden tam anlamıyla yararlanabilmesi için var gücüyle çalışan doktorlarımız başta olmak üzere, tüm sağlık personeline kolaylıklar diliyorum. Belediyemiz sağlık sektöründe hizmet veren emekçilerin her zaman yanındadır ve yanında olmaya devam edecektir. Osmangazi Belediyesi olarak sağlık alanında yürütülen çalışmalara her zaman katkı koymaya hazırız” dedi.

Dikkaldırım Aile Sağlığı Merkezine gelen hastalarla uzun uzun sohbet eden Başkan Dündar, sıkıntılarına kulak verdiği vatandaşlara her konuda yardıma hazır olduklarını söyledi.

  

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık