Bozbeyden İnegölde Sürpriz Ev Ziyareti

Mustafa Bozbey, kendisine daha önce elektronik posta yoluyla ulaşan Ferhat Kartal’ın daveti üzerine İnegöl Kemalpaşa Mahallesi’ndeki evine gitti.

Bozbeyden İnegölde Sürpriz Ev Ziyareti
  • 19 Şubat 2019, Salı 13:25
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, İnegöl temasları sırasında sürpriz bir ev ziyareti de yaptı. Mustafa Bozbey, kendisine daha önce elektronik posta yoluyla ulaşan Ferhat Kartalın daveti üzerine İnegöl Kemalpaşa Mahallesindeki evine gitti. Ferhat Kartalın annesi Serayi Kartal ve akrabaları, Mustafa Bozbey ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Çay ikramı eşliğinde gerçekleşen ziyarette Bozbey, ev halkını dinledi. Kartal ailesi İnegöldeki alt yapı sorunları ve içme suyu konusunda sıkıntılarını dile getirerek, çözüm için destek istedi. Ailenin taleplerini dinleyen Bozbey, 31 Marttan sonra, bütün sorunlara çözüm bulacaklarını ifade etti. Ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Ferhat Kartal ve ailesi, Bozbeye teşekkür ederek, seçimlerde başarılar diledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık