Bozbeyden Amatör Spor Kulüplerine Destek Sözü

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşları ve dernekleri ziyaret etmeye devam ediyor.

Bozbeyden Amatör Spor Kulüplerine Destek Sözü
  • 24 Şubat 2019, Pazar 20:15

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, seçim çalışmaları kapsamında  sivil toplum kuruluşları ve dernekleri ziyaret etmeye devam ediyor. Mustafa Bozbey Atıcılar Spor Kulübünü de ziyaret etti. Kulüp yöneticileri ve sporcularla bir araya gelen Bozbey, sorunları dinledi. Nilüferde yıllardır amatör spor kulüpleriyle örnek bir çalışmaya imza attıklarını ifade eden Bozbey, “Nilüferde de spor kulüplerimizin sorunları vardı. Onları bir dernek çatısı altında topladık ve o şekilde destek olduk. Dernek yöneticileri kulüp temsilcileriydi ve hepsine desteklerimiz eşit şekilde ulaştı. Bursada amatör spor kulüpleri desteklenmeli. Buralardan belki A Milli Takımına kadar yükselecek çocuklarımız çıkacak. En önemlisi gençlerimizi buralarda sporla buluşturarak sağlıklı nesillerin yetişmesine olanak sağlayacağız. Önemli olan sorunlara kulak vermek. Bursada spor kültürünü yaygınlaştırmak zorundayız. 31 Mart sonrası göreve geldiğimiz takdirde Nilüferdeki amatör spor kulüplerine yönelik anlayışı bütün Bursaya yayacağız” dedi. Atıcılar Spor Kulübü Basın Sözcüsü Fatih Vardar da kulüp çalışmaları hakkında bilgi vererek Mustafa Bozbeye ziyaretinden dolayı teşekkür etti. BOZBEY DERNEKLERİN COŞKUSUNA ORTAK OLDU Mustafa Bozbey, hafta sonunda çok sayıda derneğin etkinliğine de katıldı.Bursa Bosna Sancak Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneğinin gecesine de katılan Mustafa Bozbey,  kendisinin de Balkanlardan gelen bir ailenin çocuğu olduğunu hatırlattı. Bozbey, “Ben de sizlerden biriyim. Bosna ile çok güzel dostluklarımız var. Oralarda güzel çalışmalara destek olduk. 31 Mart sonrası o bölgede ilgili derneğimizle birlikte daha güzel hizmetlere imza atacağız” dedi. Bozbey gecede Boşnakların dansına eşlik ederek coşkularına ortak oldu. Mustafa Bozbey aynı gün, Uzungöl ve Çevre Köyleri Kültür, Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen geleneksel ‘Seyin Gecesine de  katıldı. Burada dernek üyelerinin sıcak ilgilisiyle karşılanan Bozbey, horon teperek büyük alkış aldı. Mustafa Bozbey daha sonra Bursa Ardahan İli ve İlçeleri Kültür Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Ardahanın 98.  Kurtuluş Gecesi ile Bursa Dersimliler Kültür ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği ‘Bahara Merhaba etkinliğinde de vatandaşlarla buluştu.  

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık