Başkan Şahin, Büyük Coşkuyla Karşılandı

Başkan Fatma Şahin’in belediyeye gelişiyle heyecan ve coşku doruk noktaya ulaştı, seçimde en yakın rakibine yüzde 28 fark atarak kazanılan büyük zafer, hep birlikte kutlandı.

Başkan Şahin, Büyük Coşkuyla Karşılandı
  • 01 Nisan 2019, Pazartesi 8:10

   Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığına yüzde 54 oyla yeniden seçilen Cumhur İttifakı ve AK Parti adayı Fatma Şahin, ilk mesai gününde belediye çalışanları tarafından coşkuyla karşılandı. Başkanın yollarına kırmızı güller döken çalışanlar, Kayahanın “Bir Aşk Hikâyesi” şarkısıyla adeta başkanıyla bütünleşti.

 

   Başkan Fatma Şahinin belediyeye gelişiyle heyecan ve coşku doruk noktaya ulaştı, seçimde en yakın rakibine yüzde 28 fark atarak kazanılan büyük zafer, hep birlikte kutlandı. 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Gaziantepli seçmenin teveccühüyle başkanlık koltuğuna oturan Şahin, Büyükşehir Belediyesi Protokol Girişinde düzenlenen karşılama töreninde belediye çalışanlarına seslendi.

ŞAHİN: BAŞKANIN DEĞİL AİLE OLMANIN BAŞARISIDIR

Gazianteplilerin gönül belediyeciliğinde yükselen Gaziantepe oy verdiğini dile getiren başkan Şahin, halkın istikrar, güven ve kardeşlikten yana oy kullandığını bildirdi.

Şahin, “Bu gün bu başarıda; bir aile olduysak, bir olduysak, beraber olduysak bu başarının bir başkanın başarısı değil aile olmanın başarısıdır. Bugün Büyükşehir Belediyesi olarak bunu ispatladık. Her bir kardeşim, genel sekreterimden, şu anda hizmet veren çaycı kardeşime kadar hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

GAZİANTEP, PROJELERİMİZE ‘DURMA YOK YOLA DEVAM DEDİ

 “Sizin gibi yol arkadaşlarına, basiretiniz için vefanız için kardeşliğiniz için bu zor coğrafyada bu zor dönemde dağ gibi arkamızda durduğunuz için Allah hepinizden razı olsun” diyen başkan Fatma Şahin,  şöyle devam etti: “Bir takım oyunu ve ben bu ailenin, bu takımın gücüne inandım. Hamd olsun, milletimize karşı bizi mahcup etmedi yüce Mevlam. Sizler arkamızda çok sağlam durdunuz. Ve sizin huzurunuzda tüm hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. 3 Kasımdan bu yana 15 defa bizi 1inci çıkardılar. Oy veren vermeyen bütün hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. Bu sonuç bize şunu gösterdi.  Sayenizde ‘Sayın başkanım değil benim başkanım olduk. Bu zor dönemde 2 bin yıllık kardeşliğimize inandık, bir Gaziantep modeli oluşturduk. Birileri fitnede, dedikoduda yarışmaya çalışırken biz işimizle projelerimizle yarıştık. Hemşerilerim, projelerimize, kardeşliğimize, gönül belediyeciliğimize ‘durma yok yola devam dedi. 

GELECEĞİMİZ İÇİN YENİDEN YOLLARA ÇIKMA GÜNÜ

Kazanan Gaziantep, kazanan hemşerilerim oldu. İlk dönem bizim için çok önemliydi. Ama şimdi geçmiş döneme göre üzerimizde daha fazla bir sorumluluk var. Bugün yeni bir ‘bismillah diyoruz. Üzerimizdeki emanetin ve sorumluluğun farkındayız. Halkımıza verdiğimiz bütün sözleri yerine getirmek için bu ekibe güveniyorum, sizlere güveniyorum. Beyannamemizde verdiğimiz 2023de, 2040daki Gaziantepimiz için yapacak çok işimiz, gidecek çok yolumuz var. Ama sizin gibi dostlar, sizin gibi çalışma arkadaşlarımızı olduğu sürece Allah bizi mahcup etmeyecektir. Gaziantep kazanacak, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi kazanacak, hemşerilerim kazanacak, kardeşlik kazanacak, bunu birlikte kazandıracağız. Çocuklarımız için geleceğimiz için yeniden yollara çıkma günü diyor, Allah yar ve yardımcımız olsun diyorum.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık