Başkan Albayrak Çerkezköydeki Yatırımları İnceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Çerkezköy ilçesinde gerçekleştirilen yatırımları yerinde inceledi.Başkan Kadir Albayrak, Çerkezköy ilçesinde yapımı tamamlanmak üzere olan Çerkezköy Kültür Merkezi ve Çerkezköy Kent Park 2. Etap saha çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.İncelemelerin ardından açıklama yapan Başkan Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Çerkezköy'de çok önemli projelere imza attıklarını belirterek, "İlçemizde birçok projemizi tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Çok yakın bir zamanda Kültür Merkezi ve Kent Park 2. Etap'ını da hizmete sunacağız. Çerkezköy Belediyesi ile uyumlu ve verimli çalışmalarımız neticesinde ilçemizde büyük bir atılım gerçekleştirdik. Vatandaşlarımıza bize gösterdikleri destek için teşekkür ederim," dedi.

Başkan Albayrak Çerkezköydeki Yatırımları İnceledi
  • 23 Ocak 2019, Çarşamba 7:50

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Çerkezköy ilçesinde gerçekleştirilen yatırımları yerinde inceledi.

Başkan Kadir Albayrak, Çerkezköy ilçesinde yapımı tamamlanmak üzere olan Çerkezköy Kültür Merkezi ve Çerkezköy Kent Park 2. Etap saha çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

İncelemelerin ardından açıklama yapan Başkan Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Çerkezköyde çok önemli projelere imza attıklarını belirterek, İlçemizde birçok projemizi tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Çok yakın bir zamanda Kültür Merkezi ve Kent Park 2. Etapını da hizmete sunacağız. Çerkezköy Belediyesi ile uyumlu ve verimli çalışmalarımız neticesinde ilçemizde büyük bir atılım gerçekleştirdik. Vatandaşlarımıza bize gösterdikleri destek için teşekkür ederim, dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık