Asatın Genç Basketbolcuları Başarıdan Başarıya Koşuyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi çatısı altında çalışmalarını sürdüren ASAT Gençlik ve Spor Kulübü basketbolcuları 2018-2019 sezonunda iki şampiyonluk ve bir üçüncülük elde ederek başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Asatın Genç Basketbolcuları Başarıdan Başarıya Koşuyor
  • 30 Ocak 2019, Çarşamba 7:35

Antalya Büyükşehir Belediyesi çatısı altında çalışmalarını sürdüren ASAT Gençlik ve Spor Kulübü basketbolcuları 2018-2019 sezonunda iki şampiyonluk ve bir üçüncülük elde ederek başarılarına bir yenisini daha ekledi. ASAT Spor Kız Basketbol Takımı, Anadolu Kupası ve Türkiye Şampiyonalarında Antalyayı temsil etmeye hak kazandı.

Üç yıldan bu yana Lara, Kepez, Konyaaltı, Gazipaşa, Manavgat ve Alanya ilçelerinde spor okulları ile faaliyetini sürdüren ASAT Gençlik ve Spor Kulübünün genç basketbolcuları başarıdan başarıya koşuyor. ASAT Spor Kız Basketbol Takımı Antalya Basketbol Yerel Liginde U16 Yıldız Kızlar kategorisinde şampiyonluğunu ilan etti. 

U14 Küçük Kızlar kategorisinde ise 2005li ve 2006lı kız takımları hem şampiyonluk hem de üçüncülük derecesi elde etti. Bu başarıları ile ASAT Spor Kız Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Federasyonunun belirlediği tarihlerde Anadolu Kupası ve Türkiye Şampiyonalarında Antalyayı temsil etmeye hak kazandı. Şampiyon basketbolcular, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve eşi Ebru Türele destekleri için teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık