Kadışehrinde Sosyal Yaşam Alanı Çalışmaları Sürüyor

Yozgatın Kadışehri ilçesinde vatandaşların daha huzurlu ve kaliteli zaman geçirmeleri için Kadışehri Belediyesi tarafından oluşturulan sosyal ve kültürel çalışmalar devam ediyor.

Kadışehrinde Sosyal Yaşam Alanı Çalışmaları Sürüyor
  • 30 Ekim 2018, Salı 11:04
Yozgatın Kadışehri ilçesinde vatandaşların daha huzurlu ve kaliteli zaman geçirmeleri için Kadışehri Belediyesi tarafından oluşturulan sosyal ve kültürel çalışmalar devam ediyor.
Kadışehri ilçesinde 2016 yılında yapımına başlanılan ve geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktayın da katılımıyla açılışı yapılan 15 Temmuz Şehitler Kulesinin çevresinde vatandaşların istifadesine sunulmak üzere sosyal alan çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Kadışehri Belediye Başkanı Davut Karadavut, ilçenin daha yaşanılabilir hale gelmesi ve vatandaşların keyifle zaman geçirebilmeleri için sosyal ve kültürel alanları artırmaya devam ettiklerini söyledi. Karadavut, Kadışehrinde yapımı tamamlanan 15 Temmuz Şehitler Kulesi, Şehr-i Kadın Konağı ile yapımı devam eden kültür merkezi ve düğün salonu, merkez cami, mesire alanı, yürüyüş yolu gibi çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Vatandaşların hizmetine sunulan 15 Temmuz Şehitler Kulesi ve Şehr-i Kadın Konağı hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Karadavut,15 Temmuz Şehitler Kulesinin yapımına 2016 yılında başladık. İlçemizde kalıcı bir simge bırakmak, aynı zamanda halkımız, burada ilçeyi rahatlıkla seyredebilecekler ve sakinliği ile rahat bir zaman geçirecekler. Şehr-i Kadın Konağı, kadınlarımızın beraber oturabilecekleri, etkinliklerini daha sosyal bir ortamda gerçekleştirecekleri aynı zamanda çocuklarımızın da güvenli bir ortamda rahat hareket edip oynayabilecekleri bir proje çalışması oldu ve o da ilçemize kazandırıldı dedi.
Şu an yürüyüş yolu çalışmalarının tüm hızla devam ettiğini hatırlatan Başkan Karadavut, ilçeye 2 bin 500 kişilik bir cami yaptıklarını caminin altında ise 50 işyeri ve 500 kişilik bir konferans salonunun bulunduğunu aktardı. Düğün salonu ve kültür merkezi yapımının halen sürdüğünü vurgulayan Karadavut,Kültür merkezi bölümünde 250 kişilik konferans salonumuz, atölyemiz ve kütüphanemiz bulunacak. Düğün salonumuz ise 500 kişilik olup burayı da tamamladığımız da Kadışehri halkının hizmetine sunacağız şeklinde konuştu.
Başkan Karadavut, şuan alt yapı çalışmasına başlanılan, park, piknik alanı ve çocuk eğlence merkezi yapım çalışmalarının da kısa süre içerisinde Kadışehrine kazandırılacağını söyledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık