Yalovada Kaşıkçı Alarmı

Kayıp gazeteci Cemal Kaşıkçı olayını aydınlatmak için çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, sabah saatlerinde ortaya atılan iddia bir anda gözleri Yalovaya çevirdi.

Yalovada Kaşıkçı Alarmı
  • 18 Ekim 2018, Perşembe 12:20
Kayıp gazeteci Cemal Kaşıkçı olayını aydınlatmak için çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, sabah saatlerinde ortaya atılan iddia bir anda gözleri Yalovaya çevirdi.
Suudi muhalif gazeteci Cemal Kaşıkçı, 2 Ekimde girdiği Başkonsolosluktan bir daha çıkamamıştı. 3 gün önce Leventteki Başkonsolosluk binasını araştıran Türk polisinin cinayet delilleri bulduğu ileri sürülmüştü.
Polis dün de Türkiyeden ayrılan Başkonsolos Muhammed Uteybinin rezidansında inceleme yaptı. Konutta ve bahçede yapılan aramalar geç saatlere kadar sürdü.
Bu sabahta devam eden soruşturmayla ilgili çeşitli iddialar ortaya atıldı. İddiaya göre kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri başkonsolosluktan çıkan 26 aracı takibe aldı. Araçlardan bir çoğu konsolosluk binasına geri dönerken infaz timini taşıdıkları iddia edilen siyah renkli minibüslerden birinin İstanbuldaki Belgrad ormanına diğerinin ise Yalovanın Termal ilçesine gittiği belirtildi.
Ortaya atılan bu iddialar üzerine gözler bir anda Yalovaya çevrildi. Yalova kent merkezi ve şehrin girişinde 3 gündür devam eden polis hareketliliği bu günde aynı şekilde sürdü. Öte yandan Termale geldiği iddia edilen siyah renkli minibüsün daha öncede aynı yerden birkaç kez geçiş yaptığı, infaz timi üyelerinden birinin Termal bölgesinde yazlığı olma ihtimali üzerinde durulduğu öğrenildi.
Mütekabiliyet Yasası sonrası Türkiyedeki konutlara yoğun ilgi gösteren Araplar, Yalovada termal turizme büyük ilgi gösteriyor. Araplar devre mülkler yerine, daha uzun ve kapsamlı kullanımlar için Termal ilçesinden mülk ediniyorlar Termal ilçesinde özellikle ilkbahar ve sonbaharda Arap yoğunluğu yaşanıyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık