Yalovada 3 Bin Öğrenci Sinema İle Buluşacak

Yalovada il merkezi ve ilçelerde 3 bin öğrenci sinema ile buluşturulacak.

Yalovada 3 Bin Öğrenci Sinema İle Buluşacak
  • 18 Ekim 2018, Perşembe 13:03
Yalovada il merkezi ve ilçelerde 3 bin öğrenci sinema ile buluşturulacak.
Yalova Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Yalova Belediyesi, Seyahat, Yalova Servisçiler Odası ve Özdilek AVM tarafından yürütülecek olan “Öğrenciler Sinema İle Buluşuyor” projesinin ikincisi “Sinemaya gitmeyen öğrenci kalmasın” sloganı ile düzenleniyor. Projenin bu yıl ki protokolü de Özdilek AVMde gerçekleştirilen programla imza altına alındı. İl Kültür ve Turizm Müdürü Şeref Tali, “Kültür ve Turizm Bakanlığının planladığı projenin bu yıl ikincisini düzenliyoruz. Kültür ve sanatın yaygın eğitimin tamamlayıcı unsurları olduğuna inanıyoruz. Çocuklarımız sadece ifade ve beceri dersleriyle değil sanat ve kültürle buluşturmak da bir o kadar önemlidir. Bu yıl 3 bin öğrencimizi sinema ile buluşturmayı hedefliyoruz” dedi.
Milli Eğitim Müdür Vekili Hüseyin Çibir ise bu tip etkinliklerin çocukları kötü alışkanlıklardan uzaklaştırdığına vurgu yaptığı konuşmasında, “ Geçen yıl Kültür ve Turizm Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Belediyeler Birliği paydaşlığında çatı bir protokol imzalandı. Bu protokol çerçevesinde ortaokul öğrencilerimizi sinema ile buluşturmaya başladık. Bu yıl da 3 bin öğrenciyi sinema ile buluşturacağız” şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık