Uşakta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

Uşakta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yapılan etkinliklerle ve büyük bir coşkuyla kutlanıyor.

Uşakta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları
  • 29 Ekim 2018, Pazartesi 12:51
Uşakta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yapılan etkinliklerle ve büyük bir coşkuyla kutlanıyor.
Uşakta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Atatürk Anıtında yapılan programla başladı. Programa Uşak Valisi Salim Demir, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, tam kadro protokol, öğrenciler, okul temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Programı Vali Salim Demir ve Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahanın vatandaşların bayramını kutlamasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından törende kısa bir konuşma yapan Uşak Valisi Salim Demir, Cumhuriyetin 95. yıl dönümünün tüm yurtta olduğu gibi Uşakta büyük bir coşku içerisinde kutlandığını dile getirdi.
Kutlama programı halk oyunları gösterisi, şiirlerin okunması ve Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ve geçit töreni ile sona erdi.
Uşakta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları gün boyu yapılacak etkinliklerle devam edecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık