İü Rektörü Ak, Vali Sonelle Bir Araya Geldi

İstanbul Üniversitesi(İÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak, Tunceli Vali ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonelle bir araya geldi.

İü Rektörü Ak, Vali Sonelle Bir Araya Geldi
  • 23 Ekim 2018, Salı 10:01
İstanbul Üniversitesi(İÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak, Tunceli Vali ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonelle bir araya geldi.
İÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak, Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek ve beraberindekiler, Vali ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Soneli makamında ziyaret etti. Mezun olduğu üniversitenin Rektörü olan Prof.Dr. Ak ile uzun süre sohbet eden Vali Sonel, onlara kentti gezdirdi. Mameki Köprüsü, Mavi Köprü kıyı düzenleme çalışmaları, Millet Bahçesi, 15 Temmuz Şehitler Parkı, Kent Meydanı, Yeraltı Çarşısı gibi son bir yılda yapılan çalışmaları yerinde gören Rektör Ak ile beraberindekiler daha sonra tekne turuna katıldı.
Ziyaretten duyduğu mutluluğu belirten Vali Sonel, “Mezunu olduğum İstanbul Üniversitemizin Kıymetli Rektörünün Tunceli ziyareti bizleri mutlu etmiştir. Özellikle kıymetli Rektör Hocamıza İstanbulda Üniversite Gezisi için giden yüzlerce lise son öğrencimize göstermiş oldukları misafirperverlik ve katkıları için ayrıca teşekkür ederiz. Ülkemizin en köklü üniversitelerinden biri olan İstanbul Üniversitemizin Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak hocamıza ve heyetine bu anlamlı ve önemli ziyaretleri için teşekkür ederiz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık