Forum Trabzonda 29 Ekim Etkinliği Kapsamında Resim Yarışması

Forum Trabzon’da Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen resim yarışmasında derece girenler ödüllendirildi.

Forum Trabzonda 29 Ekim Etkinliği Kapsamında Resim Yarışması
  • 29 Ekim 2018, Pazartesi 11:55

Trabzon ve çevre illerin buluşma noktası Forum Trabzonda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında “Atatürk, Cumhuriyet ve Çocuk” konulu resim yarışması heyecanı yaşandı. Yarışmayı kazanan minikler, çeşitli ödüllerin sahibi oldu.

Ödül töreni sonrası Atatürkün sevdiği şarkılardan oluşan mini konser AVM ziyaretçileri tarafından ilgi ile izlendi.

Trabzonun alışveriş ve eğlence merkezi Forum Trabzon tarafından 29 Ekime özel olarak bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Atatürk, Cumhuriyet ve Çocuk” temalı resim yarışmasında İlkokul kategorisinde Adensu Kakışım birinci, Ceylin Köse ikinci, Ecrin Nur Günaydın ise üçüncü oldu. Ortaokul kategorisinde ise , Atakan Özkan birinci, Gülben Baştan ikinci, Yusuf Turhan üçüncü oldu.

Yarışmada ayrıca Bedri Rahmi Eyüboğlu Özel Ödülünü Elif Kayık, Forum Trabzon Özel Ödülünü Ravza Yasemin Semiz, Jüri özel ödülüne ise Eren Asaf Demir layık görüldü. Tüm ödül sahiplerine birer katılım sertifikası ve plaket verilirken yarışmanın ilk üç kazananına, Trabzon özel ödülü ve Jüri özel ödülü sahiplerine Boyner hediye çeki; Bedri Rahmi Eyüboğlu özel ödülünü kazanana ise hediye çekinin yanı sıra profesyonel resim malzemelerinden oluşan resim çantası ve ekipmanı hediye edildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık