41 Yıldır Gazete Küpürlerini Topluyor

Tokatta yaşayan Sadık Özkara, evinin duvarlarını 41 yıldır topladığı gazete küpürleriyle süslüyor.

41 Yıldır Gazete Küpürlerini Topluyor
  • 28 Ekim 2018, Pazar 10:57
Tokatta yaşayan Sadık Özkara, evinin duvarlarını 41 yıldır topladığı gazete küpürleriyle süslüyor.
Tokatın Zile ilçesinde yaşayan 75 yaşındaki emekli Sadık Özkaranın topladığı çeşitli gazete küpürleri evinin duvarlarını süslerken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın haberleri ise dikkat çekiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğanı 1974 yılında Ankarada ilk kez bir konvoyda gördüğünü ve bu tarihten sonra Cumhurbaşkanı Erdoğana karşı hayranlık duymaya başladığını belirten Özkara, 1977 yılından itibaren Erdoğanla ilgili gazetelerde yer alan haber küpürlerini topladığını söyledi. 41 yıldır topladığı haber küpürlerini çerçeveleten Özkaranın evinin duvarlarında yer alan gazete arşivi görenlerin ilgisini çekiyor.

En büyük isteği Cumhurbaşkanı Erdoğanın misafiri olması
Sadık Özkara, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanı 1974 yılında ilk gördüğünde çok sevdiğini belirterek, “Recep Tayyip Erdoğanı bu dünyaya gönderip, başımıza amir yapan yüce yaratıcımıza ne kadar şükretsem az. Her sabah duvardaki arşive bakıyorum. Bakmadan duramıyorum ve özlüyorum. Görenler de şaşırıyor. Beni çok duygulandıran anları özellikle seçtim. Hiç unutulmayacak anıları ben burada yaşatıyorum. Erdoğanın haberlerini izlemeden duramıyorum. Gazete küpürlerini kestim biriktirdim. Kim ne demiş, ne konuşmuş. Müze haline getirdim. Güney Koreli bir bayan Hacettepe Hastanesinde okumuş, Tayyip Erdoğana kürsü yapmış, Çok seviyorum, görüşmek isterim demişti. Bunları seviyorum. Mesela bileziğini Erdoğana veren kızın haberi beni duygulandırıyor. AK Partinin kuruluşunu da arşivledim. En büyük isteğim Erdoğanı evimde misafir etmek. Ona dua okumak. FETÖ lideri Gülen, 45 yıldır Müslümanları kandırdı. Paralarını Avrupalara gönderdi ve yedi içti. 15 Temmuz darbe girişimini Ankarada köftecide çalışan oğlum bildirdi. Oğlum elinde bayraklarla meydanlarda o gece patlamada yaralandı. Ben de o gece bayrakları elime alıp meydana gittim hemen dedi.

“Erdoğanı rüyamda inşaatta çalışırken gördüm”
Tayyip Erdoğanı rüyasında inşaatta çalışıyor olarak gördüğünü anlatan Özkara, Baktım gidiyor yalnız. Tam yanına gideceğim kayboluyor. Yapılan hizmetleri gördükçe rüyam geliyor aklıma. Eski Türkiyeyi yaşayan bizler, şimdi yapılanların kıymetini daha iyi anlıyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık