Willy Caballero: “Ölüm Tehditleri Alıyorum”

Arjantin Milli Takımının file bekçisi Willy Caballero, Dünya Kupasındaki performansı yüzünden ailesi ve kendisi adına ölüm tehditleri aldığını açıkladı.

Willy Caballero: “Ölüm Tehditleri Alıyorum”
  • 28 Haziran 2018, Perşembe 13:15
Arjantin Milli Takımının file bekçisi Willy Caballero, Dünya Kupasındaki performansı yüzünden ailesi ve kendisi adına ölüm tehditleri aldığını açıkladı.
Rusyada düzenlenen Dünya Kupasında D Grubunda Hırvatistanın ardından ikinci olarak gruptan çıkan Arjantinde kaleci Willy Caballero, gösterdiği kötü performansla eleştirilerin odağı olmuştu. Caballero, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ailesine ve kendisine yönelik ölüm tehditleri aldığını söyledi.

“Ölüm tehditlerini ise kabul etmiyorum”
Nijeryaya karşı aldıkları sonuç ve üst tura çıkmalarının kendisini biraz rahatlattığını söyleyen tecrübeli kaleci, “Şanssızlık, talihsizlik, hata, başıma gelenlere ne isterseniz diyebilirsiniz. Futbol sahasında yaptığım hatayı kabul ediyorum. Fakat bana ve aileme yapılan saygısızlıkları, ölüm tehditlerini ise kabul etmiyorum. Bir kez daha söylüyorum. Ben yaptığım hataları kabul ediyorum ama sonrasında ailemin yaşadığı kötü günleri sindiremiyorum. Arjantin formasına değer veriyorum. Benim ve ailemin yanında olanlara teşekkürler diye konuştu.
Arjantin, D Grubunda İzlanda ile 1-1 berabere kalırken, Hırvatistana 3-0 mağlup olmuştu. Güney Amerika ekibi son maçta ise Nijeryayı 2-1 mağlup ederek topladığı 4 puanla grubu ikinci sırada tamamladı ve son 16 turunda Portekizle eleşti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık