Turgutluspordan Savunmaya Takviye

TFF 3. Ligde şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Turgutluspor, Düzcespordan deneyimli savunma oyuncusu Tayfun Yanar ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Turgutluspordan Savunmaya Takviye
  • 27 Haziran 2018, Çarşamba 14:41
TFF 3. Ligde şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Turgutluspor, Düzcespordan deneyimli savunma oyuncusu Tayfun Yanar ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
TFF 3. Lig ekiplerinden Turgutluspor savunma hattına yeni oyuncu kazandırdı. Turgutluspor, Düzcespordan deneyimli savunma oyuncusu Tayfun Yanar ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Kayserisporda profesyonelliğe adım atan daha sonra Kayseri Erciyespor, Tarsus İdman Yurdu, Yozgatspor, Kayseri Şekerspor, Çatalcaspor, Sultanbeyli Belediyespor, Ofspor ve son olarak ta Düzcespor forması giyen 30 yaşındaki savunma oyuncusu Tayfun Yanar, 211 kez 3. Lig, 14 kez 2. Lig, 11 kez 1. Lig forması giydi ve 20 gol kaydetti. Turgutlu Belediyesinde gerçekleşen imza töreninde Turgutluspor Başkanı Hakan Sezer ve yöneticiler hazır bulundu. Yanarı daha önce takip ettiklerini söyleyen Başkan Sezer, Tayfun takip ettiğimiz bir isimdi ve daha önceden söz kesmiştik. Tayfuna bir çok takım talip oldu ancak oyuncumuz bizi seçti dedi.
Turgutluspor formasıyla başarılı bir sezon geçirmek istediğini ifade eden deneyimli oyuncu Yanar, Turgutluspor formasıyla başarılar elde etmek istiyorum, seyircinin karşısına çıkacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık