Tüfad Ünlü İsimleri Kütahyaya Getiriyor

FİFA Kokartlı hakem Halis Özkahya ve Altınordu Futbol Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkanın, Kütahya TÜFADın davetlisi olarak Cuma günü Kütahyaya geleceği bildirildi.

Tüfad Ünlü İsimleri Kütahyaya Getiriyor
  • 27 Haziran 2018, Çarşamba 13:02
FİFA Kokartlı hakem Halis Özkahya ve Altınordu Futbol Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkanın, Kütahya TÜFADın davetlisi olarak Cuma günü Kütahyaya geleceği bildirildi.
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kütahya Şubesi tarafından; 29 Haziran 2018 Cuma günü Özdemir Arat Zorunlu Bölgesel Gelişim Semineri kapsamında düzenlenecek panale Fifa Kokartlı hakem Halis Özkahya ve Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan konuşmacı olarak katılarak sporseverlerle buluşacak.
Özdemir Arat Zorunlu Bölgesel Gelişim Semineri 29 Haziran Cuma günü saat 09:00da başlayıp saat 18:00e kadar devam edecek olup; Halis Özkahya ve Seyit Mehmet Özkanın düzenleyeceği panel ise saat 14:30da başlayacak. Seminer ve Panel; Eski Özel İdaresi binasında bulunan Yazma Eserler Kütüphanesi Konferans Salonunda gerçekleşecek.
Yaşayan insanlara ahde vefa duygularını göstermek amacıyla bu yıl düzenlenen eğitim semineri isminin Kütahya futbolunun yaşayan efsanelerinden Özdemir Arat adına düzenlendiğini belirten Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kütahya Şubesi Başkanı Mehmet Acet Antrenörlerimizin gelişim ve bilgilerinin güncellenmesi için 2 yılda bir yapılan semineri bu yıl Özdemir Arat Zorunlu Bölgesel Gelişim Semineri adı ile düzenliyoruz. Yaklaşık 200 antrenörümüze; Türkiye Futbol Federasyonu ( TFF ) tarafından görevlendirilen eğitimciler tarafından yazılı ve görsel sunumlarla eğitimler verilecektir. Ayrıca seminer kapsamında düzenleyeceğimiz panele Kütahyanın yetiştirdiği gurur kaynaklarından birisi olan FİFA kokartlı hakemimiz Halis Özkahya ve futbolda elde ettiği başarılarla ismini Avrupaya bile ezberlettiren Altınordu Futbol Kulübünün değerli Başkanı Seyit Mehmet Özkan konuşmacı olarak katılacaktır. Tüm spor severleri bekliyoruz dedi. (EFE)

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık