Olgunlar Turnuvası Başladı

Sapanca Belediyesi 5. Olgunlar Turnuvası yapılan maç ile başladı.

Olgunlar Turnuvası Başladı
  • 27 Haziran 2018, Çarşamba 10:34
Sapanca Belediyesi 5. Olgunlar Turnuvası yapılan maç ile başladı.
Sapanca Belediyesi 5.Olgunlar Turnuvası kura çekiminin tamamlanmasıyla start aldı.Kura çekimi sonrası grupların belirlenmesiyle, 25 Haziran Pazartesi akşamı ilk müsabaka gerçekleşti. Müsabaka öncesi Sapanca Sporun altyapı takımları gösteri maçı yaptı. Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr.Aydın Yılmazer, “Sapanca Belediyesi 5.Olgunlar Turnuvasının tüm spor severlere hayırlı olsun. Müsabakaların saygı, sevgi, birlik, beraberlik ve centilmence geçmesini temenni eder ve tüm takımlarımıza turnuva boyunca yapacakları karşılaşmalarda başarılar dilerim” dedi.
Yılmazerin konuşmasının ardından, turnuvanın ilk maçı Efsane Güldibi - Şirin spor karşılaşmasıyla start aldı. Başlama vuruşunu ise Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer ve Belediye Başkan yardımcısı İsa Sezer yaptı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık