Morgan Ve Bircevic Banvitte

Banvit geçtiğimiz sezon Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi takımlarından İstanbul BBSKda oynayan Sırp oyuncu Stefan Bircevic ve Slovenya Basketbol Ligi takımlarından Petrol Olimpija Ljubljanada oynayan Amerikalı oyuncu Jordan Morgan ile anlaştı.

Morgan Ve Bircevic Banvitte
  • 27 Haziran 2018, Çarşamba 18:26
Banvit geçtiğimiz sezon Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi takımlarından İstanbul BBSKda oynayan Sırp oyuncu Stefan Bircevic ve Slovenya Basketbol Ligi takımlarından Petrol Olimpija Ljubljanada oynayan Amerikalı oyuncu Jordan Morgan ile anlaştı.
Banvit geçtiğimiz sezon Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi takımlarından İstanbul BBSKda oynayan Sırp oyuncu Stefan Bircevic ile anlaştı. Bircevic geçen sezon Süper Ligde 12.5 sayı ve 4.6 ribaund ortalamaları ile oynarken FIBA Europe Cupda da 11.5 sayı ve 4.3 ribaund ortalamaları ile mücadele etti.
2016 - 2017 sezonu başında Sırbistan Liginin güçlü takımlarından Partizana transfer olan Bircevic, burada 16 lig maçına çıkarak 14.1 sayı ve 4.6 ribaund ortalamalarını yakaladı. O sezon takımıyla birlikte FIBA Şampiyonlar Liginde mücadele eden oyuncu Avrupa arenasında 16 maçta 12.1 sayı ve 6.2 ribaund ortalaması tutturdu. Partizan takımıyla Adriyatik Liginde de mücadele eden Bircevic, 28 maçta 11.9 sayı ve 6.1 ribaund ortalamalarını yakalayarak sezonu tamamladı.
2017 yazında Sırbistan Milli Takımı ile birlikte Basketbol Avrupa Şampiyonasında mücadele eden Bircevic, 9 maça çıktı ve ülkesi ile birlikte şansızlığını kıramayarak yine gümüş madalyanın sahibi oldu.

Jordan Morgan Banvitte
Banvit geçtiğimiz sezon Slovenya Basketbol Ligi takımlarından Petrol Olimpija Ljubljanada oynayan Amerikalı oyuncu Jordan Morgan ile anlaştı. Morgan geçen sezon Slovenyada 13.7 sayı ve 6.7 ribaund ortalamaları ile oynarken FIBA Şampiyonlar Liginde de 15.5 sayı ve 8 ribaund ortalamaları ile mücadele etti.
2016 - 2017 sezonu başında Yunanistanın GS Kymis takımına transfer olan Amerikalı oyuncu burada 11 maça çıkarak 11.6 sayı ve 9 ribaund ortalamayla oynadı.
Jordan Morgan geçtiğimiz sezon Banvitin de FIBA Şampiyonlar Liginde gruplardaki rakiplerinden Slovenya temsilcisi Petrol Olimpija Ljublajaya transfer oldu. Slovenyada takımı ile birlikte 33 maça çıkan Morgan, 13.7 sayı ve 6.7 ribaund ortalamaları ile mücadele ederken, aynı zamanda Adriyatik Liginde de 22 maça çıkarak 15 sayı ve 7.2 ribaund ortalamalarını yakaladı. Jordan Adriyatik Liginde sezon boyunca en çok ribaund alan dördüncü oyuncu oldu. FIBA Şampiyonlar Liginde de 14 maça çıkan Amerikalı oyuncu, 15.6 sayı ve 8 ribaund ortalaması ile başarılı bir sezonu geride bıraktı. FIBA Şampiyonlar Liginde 8 ribaund ortalaması ile en çok ribaund alan üçüncü oyuncu olan Jordan aynı zamanda 19.3 verimlilik puanı ile sezonun en değerli ve verimli ikinci oyuncusu oldu. Amerikalı oyuncu yeni sezonda turuncu-yeşilli formanın başarısı için mücadele edecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık