Klasik Otomobiller Cumhuriyet Rallisinde Buluştu

Klasik Otomobiller Kulübü tarafından düzenlenen Cumhuriyet Rallisi, Balıkesirin Ayvalık ilçesinden start aldı.

Klasik Otomobiller Cumhuriyet Rallisinde Buluştu
  • 27 Ekim 2018, Cumartesi 17:12
Klasik Otomobiller Kulübü tarafından düzenlenen Cumhuriyet Rallisi, Balıkesirin Ayvalık ilçesinden start aldı.
Cumhuriyet Bayramı nedeniyle merkez İstanbulda olan Klasik Otomobilciler Kulübü tarafından düzenlenen ve 1951 ile 1981 model 63 otomobilin katıldığı Cumhuriyet Rallisi Ayvalıkın Küçükköy Mahallesi Sarımsaklı Plajlarında bulunan Temizel Otelin bahçesinden start aldı.
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençerin startını verdiği rallinin 350 kilometrelik bir parkurda 14 özel etaptan oluştuğu öğrenilirken, ralli sonunda yarışmayı birinci olarak bitirecek pilotun Türkiye şampiyonu olarak belirleneceği bildirildi.
Konuyla ilgili muhabirimize açıklamalarda bulunan Klasik Otomobiller Kulübü Başkanı Durgut Berberoğlu, Türkiyenin dört bir yanından gelen klasik otomobillerle gerçekleştirdikleri organizasyona katılımın yoğun olmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Cumhuriyetin kuruluşunun 95. yıl dönümü nedeniyle düzenledikleri rallinin ilk etabının Ören-Akçay arasında belirledikleri parkurda gerçekleşeceğini ifade eden Başkan Berberoğlu, yarışmanın Pazar günü yapılacak Bergama etabıyla da sona ereceğini kaydetti.
Her yıl 3 kez yarış düzenlediklerini belirten Durgut Berberoğlu, “Şu anda Cumhuriyet Rallisi ismini verdiğimiz bu yarış, bunların 3. sü oluyor. Bu yarışta Türkiye Şampiyonunu belirleyeceğiz. 1., 2. ve 3. Arasındaki zaman farkı çok az. Dolayısıyla son derece heyecanlı, iddialı ve çekişmeli bir yarış olacak” dedi.
2 gün sürecek olan rallinin startını veren Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ise, Klasik Otomobilciler Kulübünün Ayvalıkta düzenlediği Cumhuriyet Rallisinin başlangıcına ait mini törende hazır bulunmaktan son derece memnun olduğunu ifade ederek, “Çok güzel bir etkinlik. Ayvalık her şekilde bir cazibe merkezi. Bu tip etkinliklerin ilçemizde gerçekleşmesinden mutluyuz. Bu yüzden de kulübün tüm yöneticileriyle, katılımcılarına çok teşekkür ediyorum. Ayvalıka renk kattılar. Cumhuriyet Bayramında da ilçemizde resmi bir geçiş yapacaklar. Bu yarışmada hızlı gitmek önemli değil, önemli olan kendilerine tanınan zaman içerisinde finiş noktasında olabilmek. Türkiye Cumhuriyetini 95. kuruluşu yıl dönümüne ait böylesi bir şampiyonanın startını vermek beni de son den derece gururlandırdı” diye konuşarak, yarışmaya katılanlara başarılar diledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık